lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannustervehdys

Onpa ollut hiljaista blogissa... täällä edelleen kuitenkin treenaillaan. Olen ollut reissussa, flunssassa ja kiireinen muuten vain sekä keksinyt itselleni taas vaihteeksi uuden aikaa vievän harrastuksen, geokätköilyn. Kuinka mä aina niin päätäpahkaa kaikkeen uuteen (=kaheliin) innostunkaan :D Sekun on vähän niinkuin suunnistusta (vuosi sitten tuli tohotettua iltarasteilla), mutta kätköjä voi lähteä hakemaan juuri silloin kun itselle sopii. Kaikki matkat on alkaneet kestää, kun pitää pysähdellä koko ajan kätköjä etsimässä. No joo, ei tämä ole kuitenkaan geokätköblogi (vielä ;D), joten ehkä salitreeneihin...

Yläkropan osalta treeni menee hienosti eteenpäin. Voimaa on tullut lisää tosiaan rinta- ja olkalihaksiin. Pystypunnerruksenkin yllättäen sain tehtyä taas pykälää suuremmilla käsipainoilla. Kaipa se isommilla punteilla äheltäminen sitten tuo lisää lihasmassaakin :) Jalkatreeneissä taas asenne on vähän hukassa. Jotenkin se dieetin tavoite saada ihrat palamaan oli ihan mahdottoman hyvä motivaattori ja sain vedettyä todella koviakin treenejä, mutta nyt ei jostain syystä saa ihan samaa virettä päälle. Onneksi, jaloissa on jo lihasta ja niihin ei nyt niin hirveästi tarvikaan keskittyä.
Pari kuvaa selästä. En tiedä olisiko sinne vielä tullut lisää lihasta, mutta tuntuma lihaksiin on parantunut huomattavasti, joten eiköhän sinnekin ala massaa kertyä. Mulla on niin pitkänmalliset lihakset, että voimaa on, mutta ei ne meinaa miltään näyttää... työtä saa tehdä, että niihin saa pyöreyttä ja paksuutta.

Juhannuksesta huolimatta, eilen treenasin jalat ja tänään vuorossa olkapäät. Juhannusaattoa vietin hiukan erilailla eli tottakai kätköilemällä ja päivän reitti päättyi GPS:n opastamana kätköilijöiden tapaamiseen laavulla eräässä saaressa. Hauska ilta oli. :)

Uusi treenijako toimii hyvin ja voin keskittyä enempi juuri yläkoppaan ja siinäkin yhteen lihasryhään kerrallaan. Vuorostaan jalat tulee treenattua astetta harvemmin, joten ehkä treeniin saa enemmän kerättyä tahtoa, kun ne ei tule eteen aivan niin usein. Näillä eteenpäin. :)


Ihanaa juhannusta ja hyviä treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti