lauantai 19. toukokuuta 2012

Uudet tavoitteet

Tänään treffasin pitkästä aikaa valmentajan kanssa. Selkäsaunan :D lisäksi sain ohjeet off-kaudelle. Treeni jako muuttuu hiukan, mikä on hyvä juttu. Yläkroppa painottuu hiukan enemmän jalkoihin nähden. Muuten on lihastasapaino ihan hyvä (paitsi juuri ylä- ja alakropan välillä), ei ole mitään erityisiä lihasryhmiä/lihaksia, jotka olis muita edellä tai jäljessä. Tasaisesti vaan lisää :)

Lisäksi lyötiin lukkoon kisasuunnitelmat! :D Alan siis tähtäillä ensi kevääseen - sarjaksi kuitenkin vielä masters, kunnes lihasta on niin paljon, että kehtaa mennä yleiseen sarjaan. Saapi kuitenkin kisakokemusta sillä välin. Nyt tässä on sitten loppu vuosi aikaa keräillä lihasta. Täytyy pitää itsensä sen verran kuitenkin kuosissa, ettei tarvitse enää kovin pitkää dieettiä, mutta toki plussalla pitää olla.

Lihasten lisäksi tietysti pitää harjoitella niitä poseja, jotta saisi ne nyt onnistumaan nappiin... Onneksi nyt on vähän kuvaa jo, mihin pitää huomiota kiinnittää, mitkä jutut siellä lavalla tuppaa unohtumaan :) Korjataan nyt ainakin ne, mitä jäi itseä kaivelemaan... Ei muuta kuin kovilla treeneillä kohti ensi kevättä!

1 kommentti: