lauantai 12. toukokuuta 2012

Euphoria ♥Yläkropan treenit luistaa ihan mielettömän hyvin nykyään. Tänään oli aivan mahtava treeni rinnalle ja olkapäille. Ihan hämmästyin, kun meinasin penkin alkuun ihan huvikseni kokeilla, montako toistoa saan tehtyä 17,5kg käsipainoilla... Pirulauta! Leuka loksahti, kun meni ihan kunnon sarja ja toinen ja kolmas... Viimeeksi niillä ähelsin (yhden kerran ja ennen dieettiä) siten, että piti olla avustajan ihan kunnolla ranteista tukemassa. Kyllä ne näyttää nyt vaan uhkaavasti kehittyvän nuo mun surkastuneet rintalihaksetkin. :D Kolmannessa sarjassa tosin olkapää petti (taitaa mokoma olla luvattoman löysä) ja oli lähellä, ettei käynyt hullusti... En sitten uskaltanut enää niillä painoilla, vaan otin suosiolla pienemmät. Oikea olkapää elää ihan hirveästi joissakin liikkeissä ja sitä saa varoa, ettei nulju liikaa ja pois paikoiltaan. Ei ole kyllä koskaan niin käynyt ja toivotaan, ettei käykään.

vinopenkki lt 4 x
penkki kp 4 x
pystypunnerrus kp 5 x
viparit pudotussarjoina 3 x
pystysoutu taljassa 3 x
ojentajatalja 3 x

Kuvia! Kamera on palannut emolevyn vaihdosta, jeee!!! Eihän tuossa vierähtänyt kuin lähes kuukausi....


Oli treenin jälkeen taas pikkuisen erinäköinen yläkroppa, kuin lavalla... saadapa tuo pyöreys ensi kerran pysymään lihaksissa! Vihdoin olen päässyt eroon myös kisan jälkeen iskeneestä karmeasta makeanhimosta. Kiloja ehti jokunen kertyä.... saas nähdä mitä valmentaja tuumaa, kun ensi viikolla nähdään. :D No, olkoon, jos se nyt tuohon asettuu. Neljä viikkoa on nyt tahkottu kovaa treeniä kisan jälkeen ja ensi viikolla tosiaan olisi tarkoitus käydä valmentajan kanssa läpi vähän tulevaisuutta ja uusia treenisuunnitelmia, ruokavaliota jne. Ihan mahtavaa.

 

3 kommenttia:

 1. Anonyymi5/18/2012

  Hartialinja näyttää varsin hyvältä ja olemus muutenkin kovin urheilulliselta - siis mitäpä sitä hymyäkään piilottelemaan :).

  Tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  -v-

  VastaaPoista
 2. Kiitos V! :) Kehitystä on tullut lähtötilanteeseen nähden paljon, mutta vielä tarvitaan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5/29/2012

   Hienoa =)! Kehitys on varmasti yksi parhaista motivaattoreista. Olkoon se sitten mitattavissa numeroin tai peilin kautta. Ja niinhän se on, että ruokahalu kasvaa syödessä =).

   -v-

   Poista