lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viimeinen kova viikko uunista ulos...

Viimeinen kova viikko jäljellä. Niin se aika rientää. Tänään oli toiseksi viimeiset kovat jalkatreenit. Tiristin itsestäni kaiken irti, minkä vaan jaksoin. Täytyy sanoa, että edelleen jaksaa todella hyvin treenata. Monella on tässä kohtaa vaikeaa, ei jaksaisi treenata tai olla töissä. Minulla olo on ollut aivan normaali... ei ole väsyttänyt. Kalorit on nyt alimmillaan, joten kyllähän se vähän alkaa tuntua, mutta täysillä mennään tämäkin viikko :)

Kävin kehonkoostumusmittauksessa ja vuoden takaiseen on tullut ihan kivasti muutosta. Puhdasta rasvaa on tirissyt 10 kiloa ja lihasta ei ole dieetillä juurikaan menetetty. Tällä hetkellä rasva% on 10,7. Ei sitä siis paljon ole. Ja tänään oli viimein se päivä, kun tuo takapuoli näytti jo omaankin (kriittiseen) silmään riittävän hyvältä lavalle... :D Mutta vielä se pienenee tästäkin. Paino jatkaa kiltisti laskuaan. Sekin on kummallista, miten suostuvaisesti rasva on palanut, ei ole jökähtänyt eteneminen. Muutaman päivän se on saattanut samassa lukemassa olla, kunnes taas on pudonnut. Eli kaikki on mennyt tällä dieetillä nappiin. Jes! Mieliala on sen mukainen. Ainoa haittapuoli tässä on se, ettei mitkään housut enää istu :D Kaikki löpsöttää enemmän tai vähemmän. Piti kaivella kaapin perukoilta aikoja sitten pieneksi jääneitä vaatteita - tosin niistäkin osa on isoja. Menee garderobi uusiksi. :)

Eilen ja tänään pose- ja kävelytreenit on tehty kisabikineissä. Ihan uskomatonta, miten paljon nekin vaikuttaa. Ne oli niin mageet, että fiilikset on nyt ihan katossa! Mahtavaa. Kyllä kelpaa lavalle mennä. Ylen äärettömästi ketuttaa, kun kamera otti ja hajosi (taas kerran sama vika). Juuri, kun haluaisi ottaa paljon kuvia näistä viimeisistä päivistä... ja pääsiäinen ja kaikki... huoh. Ei ne sitä tietysti ehdi korjatakaan kovin pian. Oli sen verran tyyris kamera, ettei viitsi kuitenkaan vesilintua sillä heittää...

Ensi viikko onkin sitten kiireinen... tiedossa on mm. hierontaa... esim. ne kuuluisat kalvojen avaamiset jaloista.... se se on kivaa. Innolla odotan... Sitä ennen... huomenna viimeinen tankkaus... enpä olekaan kolmeen viikkoon saanut tankkailla. Oli pää kovilla, kun flunssan aikaan ei ollut mitään tietoa, milloin saa taas tankata. Teki mieli vaikka mitä. Söin purkkaa minkä ehdin - ihme, että on hampaat tallella eikä kuluneet pois :D. Mutta heti, kun kuulin, että sunnuntaina saan taas viimein syödä... helpotti. Jotenkin se auttaa, kun on päivä, johon tähdätä. Pääsiäismunia ei tosin ole tiedossa, vaikka suklaata tekisikin kovasti mieli... vielä kaksi viikkoa suklaaseen :) Slurps!


maukasta palmusunnuntaita!
 - älkääkä uskoko huomenna ihan kaikkea... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti