sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Aurinkoista sunnuntaita!

Ihanaa! Taas on tullut uusia lukijoita! Tervetuloa! :)

Sunnuntaiaamu alkoi tuttuun tapaan pitkällä ja rennolla lenkillä. Tai niin rennolla kuin se nyt tuolla lumessa voi olla. Viikko sitten kahlasin oikein kunnolla lumessa, kun auramies vielä veteli sikeitä aamusella. Samalla tuiskutti vaakasuoraan lisää lunta, mutta siellä sitä painettiin juosten eteenpäin. Noh, hetki piti kävellä, kun pellolla oli puhaltanut niin, että tie oli täynnä lunta polveen asti. Onneksi tänään ei ollut niin paha tilanne, mitä nyt samassa kohtaa taas vähän piti kahlata, mutta juosten tällä kertaa pääsi.

Olen vähän kahden vaiheilla... joko tuhti määrä anaerobistä treeniä on kohottanut tässä vuoden aikana kuntoa ja madaltanut mun keskisykettä 10-15 lyöntiä (juoksuvauhti on sama) tai sitten sykemittari keksii omiaan... Ei se sykemittarikaan enää toki mikään tuliterä ole, mutta silti kallistuisin enemmän ensimmäisen vaihtoehdon puolelle. Lenkki myös tuntuu kevyemmältä. Aivan mahtavaa! On tästä runsaasta anaerobisesta sentään muutakin hyötyä ollut kuin lihaskasvu ja rasvan palaminen. :) Aerobista treeniä ei ole tullut enempää kuin tässä vuosien varrella yleensäkään, joten se ei voi syynä olla. Kohta on siis toiveita myös juoksuvauhdin paranemisesta! Sitä olen yrittänyt pitkään. En taida luopua enää säännöllisestä intervalliharjoittelusta. :)


Jalkateemalla jatkan. Tämä oli aivan niin ihana rääkki jaloille:

1 jalan prässi  90kg 15,  100kg 15, 15, 15
1 jalan ojennus  27kg 15, 15, 15
askelkyykkykävely kp 15kg
koukistus istuen  89kg 15, 16, 16
1 jalan koukistus seisten alataljassa  10kg 15,  15kg 15, 15
lantion nosto lt 20kg 20, 20, 25
pohje hack  50kg 6 x 20

Toisen akilleksen taakse on tullut joku ihme kipupiste, jonka takia reiden koukistus seisten ei enää onnistu. Ei siinä muuten tunnu mitään kipua, muuten kuin sitä kohtaa painamalla. Pehmustepuomi painaa juuri siihen kohtaan ja se vihloo niin heevatasti! Mokomassa laitteessa kun ei ole yhtään mitään säätömahdollisuuksia.... Istuen se ei jotenkin osu sitten ihan siihen kohtaan, vaan saan tehtyä kieli keskellä suuta liikkeen ilman kipua.  On sitten pitänyt kehitellä muita liikkeitä takareisille. Tuossa oli yksi kokeilu, nilkkaremmillä alataljassa. Kyllä se jotenkin perille meni sekin.Posetusta ja T-kävelyä on treenailtu myös ahkeraan. Kuntosalilla on nyt vasta hurja kahvakuulaboomi, joten kaikki mahdolliset (ja mahdottomat) raot salien käytössä on tilkitty kahvakuulatunteja täyteen... tai sitten balettia. Tahtoo olla vaikea löytää itselle sopivaa aikaa, jolloin jokin sali olisi vapaana ja pääsisi kunnolla treenailemaan kävelyä. Onneksi aina silloin tällöin löytyy. :)

Seuraavaksi päivän ohjelmassa venyttelyä, kotipuuhastelua ja sitten vielä selkätreeni iltapäivällä. Ihan mahtava ulkoiluilma! Menkää nauttimaan siitä! :)

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Anonyymi2/26/2012

  KIVAs kunnos neito!! ::)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anonyymi sekä Metallisydän. :) Kyllä se sieltä alkaa hahmottua. Jaloissa on vielä töitä, mutta onneksi jalkojen rääkkääminen maistuu ja energiaa riittää siihenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt toi alkaa oleen sellanen todellinen seksivaukondis. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Jaa, tiedä häntä onko enää, kunhan kisakuntoon päästään - aika rasvattomaksi vetää... :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvä peppu ;)) T: Kateellinen!!!1!

  VastaaPoista
 6. Ihan turhaan olet kateellinen Saara - on se hyvännäköinen sullakin ;)

  VastaaPoista