lauantai 7. tammikuuta 2012

Kevyt viikko

Eilen oli yhteiset T-kävelyharkat valmentajan luona. Siellä oli koolla muutama keväällä tai syksyllä kisoihin aikova. Aina on mahtavaa tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin ja vaihtaa kuulumisia. Saatiin yhdeltä kokeneelta kisaajalta opastusta ja molemmilta kommentteja T-kävelyyn. Onneksi mulla kävely sujuu ja sain kehuja. Tuli hyvä mieli. :) Silti sitä pitää toistaa toistamasta päästyä, että siihen tulee rutiini. Ei pääse sitten lavalla black out yllättämään.

Sen sijaan treeni on ollut sen verran kovaa ja aika sen verran kortilla, että lihashuolto ei ole ollut riittävää. Suorat selkälihakset oli niin juntturassa, etten taipunut sivuposeasentoihin oikein mitenkään. Kuin olisi rautakanget selässä. Muutenkin kierrossa on toivomisen varaa. Sivuposet on heikoin kohta mulla. Niihin pitää panostaa paljon. Paranivat kuitenkin jo jonkin verran hyvällä hieronnalla ja sitäkin onkin sitten luvassa jatkossa rutkasti enemmän.

Valmentaja sen sijaan innostui, kun yllättäen mulla jo näkyy etureisien malli. Nyt jo, vaikka tammikuuta on kulunut vasta muutama päivä. Jalat on hujahtaneet äkkiä vauhdilla eteenpäin ja lihakset jo häämöttää. :) Olo on aivan mahtava ja tsemppis ihan hurja. Vihdoin kovan treenin ja rääkin tulos alkaa myös näkyä. Aivan mahtavaa saada jalat viimein kuosiin, sitä ne eivät ole olleet vuosi...kymmeniin - kai niin voi jo sanoa :D. Ihan uskomatonta! Alan pikku hiljaa uskoa, että tosiaan ehdin saada nekin ajoissa kuntoon.

Nytpä onkin sitten hyvä hetki kevyelle viikolle. Hyvillä mielin voi hetkeksi keventää, kun on jo saavuttanut tavallaan yhden merkittävän etapin. Lihakset saavat palautua ja on aikaa venytellä niitä ja levätä. Hyvä uutinen on tietysti myös se, että kaloreja ei tarvitse alkaa vielä pudottelemaan, kun kerran rasva tirisee. Näillä kaloreilla dieetti menee ihan mukavasti, pieni nälkä on joskus, mutta kaiken aikaa olo on kuitenkin siltä osin hyvin siedettävä ja energiaa riittää.
Tunnelmakuvia kevyeltä päiväkävelyltä. Hymyssä suin kuljin koko matkan, mieli oli hyvä, olo mahtava ja sää täydellinen. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti