maanantai 30. tammikuuta 2012

Ihanaa pakkaspäivää!

Lyhyt päivitys....

Aivan mahtava keli oli eilen! Aamulla herätessä mittari näytti -16 astetta, joten vaatekerroksia tuli vedettyä ylle. Pitkä lämpöalusasu, juoksutrikoot ja pitkähihainen juoksupaita, lämmin huppari ja päälle vielä tuulenpitävä puku. Kahdet hanskatkin piti kiskoa päällekkäin, paksu pipo sekä kaulatuubi. Pakkasessa juokseminen on aivan ihanaa, se virkistää niin mukavasti! Alkumatkasta toki hiukan oli viileä, etenkin sormia piti lämmitellä, mutta jahka koneisto käynnistyi, oli eteneminen aivan niin nautinnollista ja lämmintä. Sellaiset 8 kilometriä hölköttelin rentoa vauhtia, aikaa taisi mennä noin 50 minuuttia. Takaisin tullessa olivat ripset, pipo ja kaulus aivan valkoisessa huurussa. :)

Lenkin jälkeen venyttelyä ja muuta touhuilua kotosalla. Ruokaa ja palautumista sekä valmistautumista iltatreeneihin. Vuorossa selkää, takaolkia, vähän hauista sekä vatsaa. Treenit luistivat todella hyvin, vaikka hitusen dieetti onkin voimia verottanut, mutta ei anneta sen haitata. Loppuun asti tehdään, oli painot mitkä hyvänsä.

Tänään rääkkäsin vuorostaan rintaa, olkapäitä ja ojentajia sekä vatsaa. Huomenna jalkoja.... eihän tässä meinaa itsekään pysyä perässä.... :) Juuri tulin treeneistä, sitten nukkumaan ja huomenna sama alusta... näin ne päivät rullaa mukavasti tutulla radallaan.

2 kommenttia:

  1. OOOOH! Miten ihana uus kuva!!! Ootpa huippuhyvännäköinen!

    VastaaPoista