perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulun taikaa...Eilen sain valmentajalta erittäin rohkaisevaa palautetta. Dieetti etenee, paino putoaa ja hyvältä näyttää. Ja alkaa se omaan silmäänkin jo näkyä :). Muutenkin olen salilla saanut viimeaikoina kommenttia, että yläkroppa on kiristynyt hurjasti ja näyttää jo ihan toisenlaiselta kuin jokin aika sitten. Kyllä tällainen kannustaa eteepäin ja  tuo hyvän mielen. Selässä on kyllä tapahtunut paljon, kun miettii sitä rimpulaa, joka se oli vuosi-pari sitten. Selkää onkin ihana piiskata, kun se menee aina niin hyvin perille.

Mieliala alkaa olla siis korkealla ja dieetti kulkee siis hyvin. Samoilla kaloreilla mennään vielä eli paljon kovia treenejä tiedossa vielä lähiviikkoina ennen kuin päästään kalorinvaihteluihin. Ja eihän ne toki siihen lopu :)


ylätalja eteen  45kg 13,  50kg 13, 13, 12
ylätalja taakse  45kg 12, 12,12
1 käden soutu  40kg  12,  45kg 12, 12, 12
pullover taljassa  30kg 16, 14, 13
selänojennus +5kg  3 x 15
hauis taljassa  35kg 12,  40kg 12, 13, 10
vatsarutistukset  2 x 20


Nyt voi sitten ajautua rauhassa joulutunnelmiin - pitäisi tehdä vielä vähän jouluruokia. Jep. Ainakin rosollia, porkkanalaatikkoa, kalkkunaa ja riisipuroa tiedossa. Tortut, piparit, konvehdit ja glögitkin jätän tänä jouluna tyystin väliin, vaan eipä haittaa, fiilikset on niin hyvät. Mitäpä sitä hyvin sujuvaa dieettiä sotkemaan, vaikka luvan olisi saanut yhden päivän pieneen herkutteluun... ei, sanon minä. 

Tänä aamuna tein huomisen intervallin, jotta huomenna ehdin vielä työntävät tehdä ennen kuin sali pistää ovet lukkoon. Jospa joulupäivänä laittaisi vihdoin ne lenkkarit sitten jalkaan ja kipaisisi lenkille pitkästä aikaa. Mahtaa vaan olla liukasta, kun lauantain satelee ja yöksi pakastuu... no katsellaan. 
Vihdoin sain niitä uusia kuviakin otettua...

Rauhallista ja tunnelmallista joulua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti