lauantai 12. marraskuuta 2011

Reipasta huomenta!

Kello ei ole paljon mitään ja aamun intervallit on jo tehtynä. :) Treeniviikon kauhistus on tämä lauantaiaamun intervalli, joka pitäisi tehdä niin, että jalat todellakin menee hapoille! Kyllä meinasikin tulla "tyhjennysharjoitus" tästä ensimmäisestä... huh huh. Silti jäi tunne, ettei se vielä ollut tarpeeksi kova. No, kovennetaan ensi kerran sitten :D

Ensimmäinen dieettiviikko lähentelee loppuaan. Koska kulutuskin on kasvanut, ei ruoista tarvinut vähentää vielä kovin paljon, jotta kalorit on pakkasella eli nälkä ei ole vielä vieraillut. Tuntuu, että saa syödä oikein hyvin, mutta paino ja hienoisessa laskussa.

Lähtöpainoa kertyi siis huimat 68,4kg, melkein tosiaan kaksi kiloa niillä loppuviikon herkutteluilla. Mutta kyllähän nuo näyttävät tuosta hupenevan poiskin nopeasti. Sinne 60 kilon tietämille oletettavasti tähtäillään kisapainon kanssa. Saas nähdä, itsestä tuntuu, että se olisi allekin. Viime kevään VHH-dieetin jälkeen painoin 61,5kg eikä jaloista kyllä vielä oikein mitään näkynyt. Tosin onhan nyt tullut toivottavasti lihastakin kovasti lisää. Valmentaja otti kyllä dieetin aloituskuvat, mutta omat on ottamatta. Täytyy räpsiä tässä viikonlopun aikana.

Nukkumisen kanssa on ollut hieman ongelmia tällä viikolla. Nukun aina "koiranunta" eli herään herkästi, joten normaalistikin tulee heräiltyä muutama kerta yössä. Nyt kuitenkin se on mennyt ihan mahdottomaksi. Tulee heräiltyä varmaan 15-20 kertaa, joskus nukahtaa vasta monen tunnin päästä ja joskus taas herää jo aamuyöstä eikä enää nukahda... Voidaan sanoa, että "hiukka" on väsyttänyt, olo ei ole kovinkaan virkistynyt aamulla ja tuo on vaikuttanut treeniin tällä viikolla. Tiistain jalkatreenit meni ihan pipariksi, kun ei ollut voimaa ei niin yhtään. Normaalilla painolla jaksoin kaksi kertaa tehdä liikkeen "puolitankoon". Ehkä se on vaan sitä, että yritän opetella vielä tähän uuteen rytmiin, joka päivä kuudelta ylös - myös viikonloppuna. Kun ne illat tahtoo herkästi normaalisti venyä niin en sitten meinaa osata nukahtaa kymmeneltä. Kaipa se tästä pian tasoittuu, kun sitkeästi vaan pitää kiinni tuosta aikataulusta. Sopeutuuhan se kroppa lopulta.

Loppuviikkoa kohti on näyttänyt paremmalta. Viime yönä nukuin jo normaalisti ja olen oikein virkeä. Toivotaan, että illan työntävien treeneissä saan jo täydet tehot irti! Ärsyttää, kun juuri oli niin mieletön draivi päällä... No, kai se sieltä takaisin tulee :)

Kovia treenejä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti