keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Sopeutumista...

Hieman alle kolme viikkoa dieetin alkuun. Maanantaina saan tarkempaa tietoa, mitä tuleman pitää. En malttaisi odottaa, että kuulisin jo, mitä kolmen viikon päästä tapahtuu... :) Ainakin neljä aerobista napsahtaa aamuja piristämään. Tai miten sen nyt ottaa... Olen aina ollut niin huono heräämään aikaisin aamulla. Herään kyllä ihan hyvin viikonloppunakin 8.30, mutta ennen seitsemää on niiiiiiiiin vaikea kammeta itsensä ylös. Ei millään ilman 45 minuutin torkkuja. Juuri ja juuri ehtii töihin.

Tämä vaatii nyt siis asennoitumista. Nyt se vaan on pakko, kun kerran tähän on ryhtynyt. Nytpä olenkin sitten alkanut totutella itseäni jo aikaisin heräilyyn. Josko saisi jotenkin säännöllisen rytmin päälle ja pehmeän laskun dieetin alkuun. Pääsisi vain aikaisin myös nukkumaan. Aina sitä puuhaa tuntuu olevan ja illat venyvät. Toivottavasti se tästä asettuu. Joku aamu voisi kipaista jo aamulenkille, sen verran kuitenkin jo dieetti himottaa. Toisaalta haluaisin vielä jatkaa lihasten keruuta. Huoh.

Tänään kiusasin rintaa, olkapäitä ja ojentajia.

penkki smith  35kg 12,  40kg 12,  45kg 10, 7, 8
vinopenkki smith  30kg 14,  32.5kg 11,  35kg 10, 9
pystypunnerrus niskan takaa  30kg 13,  35kg 7,  32.5kg 9, 8
pystysoutu leveä  35kg 16,  40kg 16,  45kg 16, 16
ranskalainen  20kg  13, 12, 8, 8
vatsatNo niin, jes. Alkaa väsyttää - ei muuta kuin woimaunille ja aamulla surkkuna ylös... (haukotus)

4 kommenttia:

 1. Upealta näyttää Maarit!
  Mulle on iskeny joku superflunssa. Ei niinku ajatustakaan urheilusta..

  VastaaPoista
 2. Eli viiden reilu viiden kuukauden dieetti tiedossa... Aikamoista kidutusta. Thumbs Up!

  VastaaPoista
 3. On se vaan niin pirun väärin, että toiset kasvaa koko ajan ja toiset ei.. Täytyy sanoa, että todella kateellinen olen (positiivisessa mielessä tosin) että saat noi olkapäät noin hyvin kasvamaan. Ties montako vuotta olen niille tehnyt jos jonkinlaista treeniä perustreenistä erikoistekniikoihin eikä ne suostu kasvamaan tai ottamaan treeniä vastaan millään keinolla, prkl :(


  Sulle on kertynyt tosi hyvin lihaa vähässä ajassa ja hyvillä mielin saat lähteä dieetille noin hyvästä lähtökunnosta! Lopputulos ei voi olla muuta kuin loistava ;)

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitos! :) Katsellaan mitä jää jäljelle dieetin jälkeen. Ikävää, että olet sairastellut etkä pääse treenaamaan. Mutta parempi se on levätä ja antaa kropan parantua. Paranemisia!!

  Nalle: Tasan viiden kuukauden dieetti on tiedossa. Kai se loppuvaiheessa voi alkaa jo puuduttaa... Parempi vaan hitaasti edetä, jotta iho ehtii myös kutistua pari numeroa, ettei jää persus roikkumaan.. :D Sehän tässä on kauhukuvana, että kisat pitää siksi peruuttaa... pidä vaan niitä peukkuja pystyssä!

  Jonna: Mulla taas rintalihakset on olleet se hankalasti treenattava lihasryhmä. Ja kaipa se kehitys hidastuu mullakin, enhän mä tässä vielä niin pitkään ole vääntänyt kuin sä. Olkapäät on usein vaikeet. Itsellä on tunne (lienee tavallista) että lihasta ei ole ollenkaan tarpeeksi. Hirvittää vaan persuksen roikkumisen lisäksi, millaiseksi jo nyt kohtuullisen kireä yläkroppa menee tuossa dieetillä... Saa nähdä saadaanko vielä kevääksi aikaiseksi sopusuhtaista kroppaa. Katsellaan :)

  Kiitos teille ihanat kannustuksesta! :)

  VastaaPoista