perjantai 2. syyskuuta 2011

Jalkoja

Jälleen kävin treenailemassa Tampereen GOGO Parkissa ja taaskin jalkoja... Olisi ollut mukava reenata jotain muuta, mutta kun oli jalkapäivä niin oli. Tällä kertaa myös pääsin testaamaan tätä ihmeellistä Curve-juoksumattoa:


Sepä olikin yllättävän tehokas. Joutui hieman enemmän työskentelemään tosiaan itse, kun kerran moottoria ei ole mattoa pyörittämässä, vaan se rullaa askelluksen mukaan. Piti astua tuohon aika ylös eteen, jotta sai vauhtia eli juosta ylämäkeen. Vauhti loppui hyvin äkkiä, jos astui lyhyemmän askeleen ja alemmas. Siis pari lyhyttä askelta, niin muuttuu kävelyvauhdiksi - turvallinen tuo ainakin siis on. Toisaalta vauhti myös huomaamatta kiihtyi helposti... Ja jotenkin tuntui, että muutenkin tule tehtyä enemmän töitä. Parhaimmillaan matto lienee intervalleissa - ainakaan itse en jaksanut pitkään juosta - se oli kävellenkin todella tehokas, hiki tuli. Eli lämmittelyt hoidin sillä.

Muuten tein melko samaa settiä, kuin viimeeksi:

1 jalan prässi  35kg 15,  40kg 17,  45kg 18 (levyjen painot, kelkan painoa en tiedä)
askelkyykkykävely 11kg kp 4 x
1 jalan koukistus  30kg 3 x 15
1 jalan ojennus  25kg 3 x 15
koukistus maaten  30kg 15,  35kg 15, 15
pohje seisten  50kg 15, 15, 13
pohje donkey 25kg 18,  30kg 15, 15

Tällä kertaa sitten osui silmään tuo donkey-laite, jota viimeeksi etsin, mutten löytänyt. Salilla on Technogymin Pure Strength -laitteet ja täytyy sanoa, että ovat todella hyviä! Äärettömän mukavia, toimivia ja vahvoja. Kyllä salilaitteet pitää olla jyrmyjä, eikä mitään heppoisia hilavitkuttimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti