keskiviikko 3. elokuuta 2011

Treeniä, lihashuoltoa ja hömppää...

Kävin hierotuttamassa hiukan niitä rintalihaksia - pienet rintalihakset ovat muuten melko jumissa. Ei niitä voinut ihan kunnolla edes hieroa. Eli vieläkin ovat jonkin verran juntturaisessa. Ne taas vetää olkapäitä eteen, minkä takia sitten lapoihin tulee kiristelyjä, niissäkin oli jumitusta. Täytyy hiljalleen verrytellä ja venytellä niitä rintalihaksia ja sitten uusi tehokkaampi hieronta. Hieronnan jälkeen oli niin miellyttävä olo, että eksyin shoppailemaan. Hempeillessä tarttui mukaan parit korut, kynsilakkaa ja netistä tuli tilattua vielä uusia treenivaatteita ja tietysti protskua.
Maanantaina kävin lenkillä ja kyllä olikin ihana taas juosta. Ihan hiljaa hölköttelin 7 kilometriä peruskestävyysalueella.

juoksu  7km  Hr 147/kcal 399/fat 40%

Eilen treenasin vetävät. Selän piiskaaminen on niiiin ihanaa. :) Tänä aamuna hiittasin spinning-pyörällä 12 minuutin setin (1 min kovaa + 1 min rauhallisesti * 6). Illemmalla odottelee sitten työntävien treeni. Pääsee kiusaamaan olkapäitä ja pikkuisia rintalihaksia.

3 kommenttia:

  1. Ihanan väriset kynnet! Kävin juuri Berliinissä, rakennekynsille tuli hintaa 35e ja laitto kesti puoli tuntia.. hieman eri taksat täällä meillä päin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tykkään itsekin. Tuo kimalle tuo hiukan näyttävyyttä näin kotikonsteinkin. Kylläpä on tosiaan halpa hinta! :) Kauniit varmaan sun kynnet. Tekisi mieli itsekin laittaa rakennekynnet, omat menee jatkuvasti poikki...

    VastaaPoista
  3. Mulla on sellaset "listottuvat" kynnet, ihan kamalan heikot. Nuo kynnet on kätevät ja niin paljon kestävämmät kuin omat! Kurjaa on vain se että tämä väliaikais asuminen Kuopiossa teettää ongelmaa huollon kanssa. Vaikea löytää edullista paikkaa. Mutta lämpimästi suosittelen!

    VastaaPoista