tiistai 16. elokuuta 2011

Leirittelyä

Jaa. Ei mulla taida ilmeisesti olla nykyään aikaa kovin usein istuskella tässä koneella kirjoittelemassa... harvakseltaan tulee juttua. Taas on monet treenit vedetty ja hyvin on kulkenut.

Viikonloppuna kävin IFBB:n kilpailuun valmistavalla leirillä, hyvissä ajoin neuvoja saamassa. Mennessä oli tunnelmat hieman maassa. Tuntuu, ettei lihasta ole riittävästi, eikä sitä tule sitä tahtia kuin toivoisi. Tuntuu, että kaikki muut on paljon lihaksikkaampia jne... Leirillä se kuitenkin unohtui, kun saatiin opastusta kaikessa tärkeässä. Katsottiin tarkemmin jokaisen anatomiset asennot (edestä, sivulta, takaa ja toiselta sivulta) ja niihin sai vinkkejä. Kävelytyylin treenailu oli hauskaa, onneksi se oli aika luontevasti oikein. En ollut alkuunkaan miettinyt, millaisia asentoja otan T-kävelyssä, mutta sielläpä sitten jouduin improvisoimaan, kun meidät laitettiin vuorollaan T-kävely tekemään. Ensimmäinen meni siten asentojen osalta pipariksi, mutta kunhan tätäkin osuutta vähän enemmän valotettiin, alkoi sekin sujua.

Onneksi korkokenkiä tulee silloin tällöin käytettyä ympäri vuoden, niin kävely on ihan sujuvaa. Töissäkin joutuu joskus esiintymään, joten sekään ei ole aivan vierasta, eikä erityisemmin jännittänyt. Olen jotenkin oppinut sulkemaan katsojat mielestä pois ja keskittymään vaan siihen omaan tekemiseen. Siihen sainkin sitten varmuuden tuolla leirillä, että tosiaan uskallan mennä sinne lavalle - etenkin kun kävely meni niin hyvin. Sitä olin jännittänyt ja nähnyt jo mielessäni, miten kompastun rähmälleni tuomarien eteen niissä T-kävelyn asentokäännöksissä... ja juuri kun tuo T-kävely oli hieman epäselvä, mutta ei enää.  Niinpä sainkin sitten hurjan tsemppiboostin kotiin tuomisiksi. :D Tottakai kilpailutilanne tuo sitten sen oman jännityksensä ja se, että kaikki mitä lavalla tekee, vaikuttaa tulokseen.

Lisäksi leirillä oli aivan ihania tyttöjä, joilta sai lisää kannustusta ja tietysti opettajilta. :) Nyt sittten vaan oppeja hiomaan ja harjoittelemaan, aikaa on vielä runsaasti. Toivottavasti sitä lihastakin tulee. Alkaa vaan epäilyttää, ettei mun jaloista jää mitään jäljelle, kun nuo loputkin rasvat polttelee pois. Olen tottunut katsomaan niitä sen verran tukevina ja ainakin kuvittelemaan, että siellä on isot lihakset alla.... mutta jos ei olekaan?? Jospa ne on vaan rimppa-naru-kintut ? - saan välittömästi siitä ruipelo-kompleksin. :D

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/17/2011

    Katsoinkin Body-lehden nettisivuilta, että taisit olla se nätti blondi kuvissa :)Harmittaa kun leirille ei itse päässyt. Tähtäimessä myös ensi kevään kisat ja oppi ei olisi pahitteeksi :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kyllä minä siellä parissakin kuvassa hiukan pilkotan, mutta en kokonaan näy - onneksi :D. paljonhan siellä oli upeita vaaleita ja tummiakin tyttöjä. Onneksi leirejä tulee vielä, sinne vaan sitten jatkossa ja tsemppiä! :)

    VastaaPoista