perjantai 8. heinäkuuta 2011

Treeniä ja kimallusta

Tahtoo tulla päivityksiä harvakseltaan, mutta tässä taas viimeaikojen reeninkejä. Maanantaina runnottiin jalkoja taas valmentajan johdolla, ja kyllähän tulivatkin kipeiksi. Aloitettiin etukyykyllä sellaisella kummallisella safety squat bar -tangolla, jossa on niskassa pehmustetut tuet ja edessä kahvat. Tuntui kyllä kaikkea muuta kuin safetyltä. Oli varsin vaappuva olo sen kanssa, mutta tuntuma nimenomaan etureisiin oli kyllä hyvä. Takareisiä ja askelkyykkykävelyjä, kahvakuulakyykkyjä ja pohkeita tehtiin.

Lantioon tulee kyykyssä ihme kierto. Mahtaneeko sitten johtua tuosta löysästä nilkasta, joka on keksinyt tässä viime vuosina kaikenlaista kummallista oirehtimista nilkoista lantioon asti. Se kun aiheuttaa kireyttä jalan niveliin. Ilmeisesti sen jumppaaminen ja venyttelyt ovat jääneet liian vähälle (pakko tunnustaa), ei ole jaksanut / viitsinyt. Täytyisi ryhdistäytyä, ettei tule ongelmia. Valmentaja koetti sitten saada sieltä hellitettyä jännitystiloja ja yritti napsauttaa lonkat, mutta ei siitä mitään tullut, kun en jotenkin osannut yhtään siinä rentoutua, kun väännetään ihme asentoihin... :D Ehkä seuraavalla kerralla.

Tiistaina vedin todellä hyvän vetävien treenin. Selkä tuntui niiiiin murjotulta sen jälkeen. Olen aivan tykästynyt nyt pulloveriin sekä yhdenkäden kulmasoutuun. Työntävät treenasin keskiviikkona, hyvä treeni sekin. Alkoi tuntua sen verran juntturaa sitten joka paikassa, että hierojalle pitää mennä, joten se on ohjelmassa ensi viikolla. Ihanaa. Valkkukin on hieroja, mutta on nyt hiukan käsipuoli, joten täytyy turvautua toiseen hierojaan.

Eilen olin taasen Tampereen suunnalla työnpuolesta käymäsillään ja tuli testattua GOGO Parkin kuntosali. Jalkalaitteiden osalta ainoa miinus oli se, etten löytänyt laitetta, jossa olisin voinut tehdä pohkeen istuen. Kiltisti pitäydyin jalkatreenissä, enkä tällä kertaa juossut kaikkia kiinnostavia laitteita läpi, kuten Särkänniemessä ainakin ...

Siellä oli hauskannäköinen Woodway Curve -juoksumatto, jossa ei ole moottoria, vaan matto rullaa juoksijan askelluksen mukaan. Olisi tehnyt mieli sitä kokeilla, mutta ennen treeniä se oli käytössä (tehokkaan näköistä intervallia!!) ja treenin jälkeen taas olisin todennäköisesti kompuroinut nenälleni sen kanssa...Ja kun hollilla kerran olin, oli ihan pakko piipahtaa täällä:
Hiplailin kankaita kiiluvin silmin ja katselin kisabikinien malleja. Ei tullut vielä selvyyttä ei.... Liikaa vaihtoehtoja. Onneksi nyt ei ole mikään kiirekään. Oli vaan pakko haaveilla :) 

Nyt taitaa lepopäiväänsä viettävää lomalaista kutsua mukava keinuva aurinkotuoli. Taustalla oleva terassin kiveys ja istutukset odottelevat myöskin viimeistelijäänsä...4 kommenttia:

 1. Ihana toi juoksumatto :D Erilainen :) Ehtiikö se pysähtyä joka askeleen välissä vai rullaako se eteenpäin hiljalleen?

  VastaaPoista
 2. Kyllä se näytti rullaavan eteenpäin. En tiedä, kuinka helppoa hidastaminen siinä on, kun jäi testaamatta. Mutta kaipa se aika luontevasti hidastuu, kun hidastaa askeleita.

  VastaaPoista
 3. Ilmiannan itseni kommentin muodossakin. ;)

  Onpa jännän näköinen juoksumatto! Ja hei, tuo keinuva aurinkotuoli, mistä se on? :)

  VastaaPoista
 4. Hei Ninni! :) Tuoli on ihan Hong Kongista... siis tavaratalosta, puutarhapuolelta. Ja on ah niin ihana

  VastaaPoista