maanantai 11. heinäkuuta 2011

Tilannekatsaus

Tänään oli taas jalkapäivä. Ihan mukava reeni. Takareisiä seisten ja istuen, etukyykkyjä, prässiä ja pohkeita. Aamusella ennen treeniä räpsäsin posekuvat, jotta voi verrata, onko mitään tapahtunut...

Kuntokuvatusten päivitys.

Ilman pumppia, kuten kaikki kuntokuvat on olleet. Vähän kädet lepattaa minne sattuu... Niin kuin tuossa jotakin kehitystä olisi tapahtunut - vai onko se toiveajattelua vain? Ainakin reisissä ja ehkä selässä...?? Aaaarrg, onneksi on hieroja tulossa, tuo sivupose on niin tukalan hankala... Ei meinaa kääntyä. Yläkropassa on paljon puuhaa vielä. Olkapäitä lisää ja selkään leveyttä. Toivossa on hyvä elää. :) Jatkamma reeninkejä.

4 kommenttia:

 1. No reisissä, kyllä!
  Koskahan sitä viittis (lue=oksentamatta pystyis) kuvaamaan itseään mistä kaikki alkaa...

  VastaaPoista
 2. Hei Miia! Joo, tiedän, että ero ei ole suuren suuri, mutta kun sen itse huomaa, on vaan niin mukavaa huomata edistystä, vaikka pientäkin. :)

  Ekat kuvat otat tietysti ihan vain itsellesi. Se on jo askel eteenpäin. Omat ekat kuvani ovat ihan kamalia! Ja vain vuoden takaa. Olen yläkropasta hurjan lihakseton ruipelo, tasapaksuine töppöjalkoineni ja seison aivan kummallisissa asennoissa, kuin olisin lentoon lähdössä, mutta hyvähän niille nyt on jo nauraa ja verrata, mitä on saanut vuodessa aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Huoh. Jospa sitä... uskaltais :D ehkä se olis totaalinen toppi ja käännös parempaan. Yritän nyt vaan saada käytyä sen 3 kertaa viikossa salilla että tulis joku rytmi tähän :)

  VastaaPoista
 4. Kolme kertaa on ihan hyvä, kyllä sillä jo pääsee rytmiin. :) Hyviä treenejä!

  VastaaPoista