perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kalkkis

Kävin treenailemassa työntävät valmentajan kanssa. Samalla vähän jutskattiin tosiaan treenimuutoksista, lähdetään kiristelemään alakertaa. Ylä- ja alakroppa on niiiiiin eri maailmasta sekä lihasmassan että rasvan suhteen, oon vahingossa saanut ne eriparia...;)  Täytyy siksi iloita pienestäkin lihasmassan lisäyksestä yläkropassa ja taas vastaavasti, jos koivista onnistuu saamaan ihraa pois. Siinä on työsarkaa. Onneksi tässä valmentajan kanssa 2,5 kuukaudessa on tullut selvää kehitystä, joten vielä on toivoa keväällekin. Täysillä vaan eteenpäin!

Pari kertaa viikossa pitäisi tehdä intervallitreeniä - en ole vielä saanut aikaiseksi sitä hiittausta vaikka on ollut puhe, mutta nyt sitten täytyy. Ja pakko saada siis sitä aerobista mahtumaan ohjelmaan. Lisäksi jalkatreenit muuttuu maitohappotreeneiksi (polttaa polttaa!!). Pidempää sarjaa lyhyemmillä palautuksilla. Kääks! Sain myös kotiläksyjä :D eli keppijumppaa ja venyvyysharjoituksia. Kalkkiksella ei ole selkärankaa vaan selkärauta. Joku kireys vaikuttaa siihen, että mun sivuposet on keskenään ihan erinäköiset - toinen parempi, toinen ****. Ja rinta pitäisi hierotuttaa auki... aaaaa... jotta sain olkapäät taakse oikealle paikalleen. Voi tuska.

Eniveis, näin treeniltiin tänään:

olkapääpunnerrus laitteessa
a. oikeinpäin istuen 10kg 10,  15kg 8,  20kg 8, 8
b.väärinpäin istuen 10kg 10,  15kg 8, 8, 8

viparit  5kg 12,  6kg 12,  7kg 10,  6kg 8 + 3kg 10,  5kg 8 + 3kg 10 (pudotussarjat)

a. rintakone  40kg 10,  50kg 10,  60kg 8 + 50kg 5 + 40kg 5
b. ojentajatalja  15kg 12,  17.5kg 10,  20kg 8 + 15kg 8

Supersarjoja ja pudotussarjoja tehtiin ja olihan taas ihanan murjottu olo. On se ihan toisenoloinen treeni, kun joku on koko ajan vieressä komentamassa ja jelppaa pikkuisen, kun meinaa voimat uuvahtaa. :)

Tällä viikolla olen ahertanut myös pihamaalla, minkä ilokseen huomasivat myös paarmat. Nyt olen täynnä isoja punaisia molluskoita, onneksi ovat jo laskemaan päin, kun hain antihistamiineja. Sääressäkin oli sellainen kuumottava kämmenen kokoinen  (todellakin!) pahkura. Hulluksi meinasin tulla kutinan kanssa: sääri, lonkka, takapuoli, kainalo...ihan joka paikka kutisee ja vähintään on sellainen 2 euroisen kokoinen paukama. Inhoja elukoita. Myök. Kiveykset on kuitenkin nyt tehty ja siirtelin hieman koristepensaita (nuoria) ja perennoja, jotta sain tilaa marjapensaille :). Nams. Iltasella kaivan taas omat kodot valkoherukalle ja punaiselle karviaiselle sekä raparperille. Sitten vain odottelemaan, että kasvavat ja alkavat tehdä satoa. Mustaherukka minulla olikin jo - karkulainen naapurin puolelta. Alkoi kasvaa keskeltä mun terassia, joten katsoin parhaaksi siirtää rönsyn asiallisempaan paikkaan. :)

Ai niin! Olisi kiva tietää, montako lukijaa blogilla on oikeasti - siis sellaisia, jotka eivät ole rekisteröityneet vaan lukevat anonyymia silloin tällöin, usein tai epäsäännöllisesti -> klik tuolla oikeassa yläreunassa. Kiitos! :)

3 kommenttia:

  1. Kuka sulla on valmentajana?

    VastaaPoista
  2. Moi Jonna! Korhosen Mika.

    VastaaPoista
  3. Ja tervetuloa lukijaksi! :)

    VastaaPoista