perjantai 1. heinäkuuta 2011

Irtiotto

Huhkittu on taas vetävät (eilen) sekä työntävät (tänään). Todella hyvät treenit.

ylätalja lapiokahvalla 45kg 14, 12, 12, 12
kulmasoutu lt  40kg 14,  45kg 14, 12, 12
1 käden soutu  30kg 14, 12, 12
takaolat taljassa  40kg 18,  45kg 15, 14
tuettu hauiskääntö kp  8kg 15, 11, 10
vatsoille hooveria 3 x max

vinopenkki lt 25kg 12, 9, 8, 7 (säälittävää...mutta tuntui kuitenkin oikeassa paikassa eli pohkeissa ;D)
pystypunnerrus seisten kp  8kg 13, 9, 9, 8
viparit  5kg 13,  6kg 15, 14+6, 11+6, 11+6 (ei restpause vaan avitin jaloilla vähän vauhtia, jotta sain runtattua vielä lisää toistoja, kyllähän polttelee!)
ranskalainen lt  15kg 16,  17,5kg 12, 11

Nyt ei muuta kuin huilia viikoloppu ja voi kuunnella kuinka lihakset kasvaa kohisten. Helteestä nautiskelun lisäksi meinaan tehdä treeneistä ja kurinalaisesta arjesta vähän muutakin irtiottoa:

(Nää vois melkein kelvata jo tohon ruokablogiin ;) joka on jäänyt ihan hunningolle. Ainakin mustikkapiirakka on selkeää vaihtelua tasaiseen ja suht tarkkaan määriteltyyn normiruokaan... )Kaupan ale-laarista löytyi kesäiltojen ratoksi vanhoja ja uusia leffatuttavuuksia (sekä irtareita)... maistoin muutaman ja nyt jo ällöttää.  Niitä niin kuvittelee haluavansa, mutta kroppa on aina loppujen lopuksi eri mieltä, järki ei vaan vielä usko. Mutta hyvä näin päin, eipä tule liiaksi ahmittua. Onneksi mielenlujuuttakin on, ettei niitä edes usein yritä syödä. Työpaikan ruokapäydällä (kuten jo taisin kirjoittaa) on aina vaikka mitä herkkuja ja karkkeja. Ne ole oppinut täysin blokkaamaan tajunnasta pois. Niin harvoin karkeja tai muita herkkuja tulee syötyä, ettei enää meinaa pystyä niin makeaa syömään. Kummallista (ja todella hyvä), miten makutottumukset pikkuhiljaa mukautuvat vallitsevaan tilanteeseen.

Uhrilampaat ja Kauna nyt on nähty moneen kertaan, mutta halusin ne myös itselle. Raidia katsellessa nauroin vedet silmissä, upposi niin täysin se huumori eli sekin piti saada. Paholainen pukeutuu Pradaan ja After life ovat ihan outoja, mutta tarttuivat käteen, kun luin juonen kuvauksen. Saattavat olla hyviä... tai sitten ei. Täytyy katsoa samalla kun yrittää änkeä noita irtareita suuhun... horroria kerrakseen.

5 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama kokemus ku sulla! Sen 8 viikon dieetin jälkeen söin karkkia, mutta sain siitä niin valtavan pahoinvointikohtauksen ja sydämen tykytyksiä, että olin aivan järkyttynyt! Eikä karkit vieneet minua sellaiseen nirvanaan, mihin pääsin ennen dieettiä.

  Olen VHH:lla, ainoa minulle täydellisesti sopiva ruokavalio! Jos syön päivän aikana yli 100g hiilairia (normipäivänä tulee n. 50g), alkaa tulla ihan mahdottomia mielitekoja leipään, karkkiin, pullaan... Ei kiitos minulle noita enää!

  VastaaPoista
 2. Hmm.. samoja tuntemuksia nyt täälläkin, tykytystä ja ällötystä. Melko jännä, miten puhdistava tuollainen VHH dieetti on!!! Olen voinut paljon huonommin (tai kroppa) dieetin päätyttyä. Enkä mä kuitenkaan syö kuin reilu 200g nytkään hiilaria. Samoin tuntui, että treenit luisti jostakin ime syystä dieetillä erityisen hyvin, vaikka muuta luulis...

  VastaaPoista
 3. Niin ja eihän sen tarvi olla miinuskaloridieetti (kuten mulla), voihan VHH:lla tosiaan olla muutenkin.

  VastaaPoista
 4. No nyt! kirjauduttu!
  Samaa vikaa työpaikalla. Kakkua, pullaa, karkkia ja ties mitä naposteltavaa.. äkkiä olisi päivän kalorit kiskottuna jos vain viittisi syödä :P

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Miia! :)
  Työpaikan puolustukseksi täytyy sanoa, että karkit ja herkut työpaikalle tuo yleensä kuitenkin joku työkaveri - työnantaja tarjoaa kuitenkin kulhollisen hedelmiä joka päivä :)

  VastaaPoista