tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ihanainen lepopäivä

Tämä päivä oli lepoa salilta. vaikka ei muuten sitä ollutkaan. Aamusta asti on touhuttu. Imuroin, pyyhin ja pesin koko asunnon, hain torilta pari laatikollista mansikoita, putsasin ja laitoin pakkaseen. Lisäksi tänään oli hierojalle aika ja ah, kuinka siitä tulikin mahtava olo. Kuten arvelin, suorat selkälihakset ja lavat oli jumissa, kummakos tuo sitten, ettei mihinkään suuntaan käänny. Aaaaa, kun lapojen irrottaminen tuntui... mutta nyt ne on ihanan auki. :) Sivuposessakin voi olla, eikä siinä pysyminen ole taistelua. Saattaa reenikin mennä paremmin perille. Ei parane päästää enää niin jumiin itseään ennen seuraavaa hierontaa.

Illalla en voinut vastustaa vaan lähdin lenkille. Todellakin! Lenkille. Piti oikein tarkistaa, miten kauan siitä on, kun olen viimeeksi käynyt juoksemassa ja se oli niitä toukokuun alun suunnistuksia... jotka enemmänkin työsyistä jäivät, kun aina keskiviikkoisin oli jotakin työpuuhaa iltasellakin... Toisaalta tämä uusi treeniohjelma on sen verran tiivis, ettei sinne meinaa mahtua kovin paljon muuta liikuntaa. Mutta nyt loman aikana aion kyllä ottaa tavaksi taas HIIT-treenit aamulla ja lyhyitä lenkkejä myös. Katsotaan sitä suunnistusta sitten. Tiedän, että en pysty sitä rauhallisesti menemään, vaan juoksen väkisinkin kilpaa kellon kanssa. Loman jälkeen yritän pitää rutiineista kiinni. Aaarg. Mitenkähän käy aamutreenien, kun olen niin onnettoman uninen vielä siihen aikaan, kun niitä pitäisi mennä tekemään? No, se on sen ajan murhe. Täytyy jo nyt opetella tekemään ne aikaisin eikä vasta yhdeltätoista...

Kävin juoksemassa siis ihan kevyen ja lyhyen lenkin. Pari ylämäkeä tosin vedin spurtilla, muuten vauhti oli sellaista lönköttelyä. Mahtavaa. Ahkerasta päivästä palkinnoksi sain suuren kulhollisen rahkaa ja tuoreita mansikoita. Nam!

juoksu  4,2 km  33min  Hr 148/kcal 240/fat 40%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti