torstai 16. kesäkuuta 2011

Todistusaineistoa

Menipäs aikaa ennen kuin sain kerätyksi rohkeutta ja otettua kameran salille mukaan. Onneksi kesällä alkaa olla jo hiljaisempaa, ei ollut niin paljon kummastelijoita - yllätyin, miten vähän kukaan sitä sitten loppupelissä ihmetteli. Mutta nyt on todistusaineistoa salilla käymisestä viteon muodossa. :)

Vetävien treeni eilen oli ihan normisettiä: ylätaljaa, kulmasoutua, alataljaa, takaolkia ja hauista sekä vatsaa. Jotenkin tuntui, että hiukan oli puhtia poissa. Tuntui sama paino raskaalta, mikä viimeeksi nousi kevyesti. En ymmärrä, mistä se aina johtuu. Syönyt olen samallalailla, mutta nyt viime yönkin nukuin itseasiassa todella huonosti. Ei meinannut millään uni tulla. Mutta silti tänään ihan unelmatreeni työntäviä. Sain jopa penkin oikeasti tuntumaan rinnassa (heh) enemmän kuin ojentajissa - edistystä. Lisäksi vinopenkkiä, pystypunnerrusta niskan takaa smithissä, vipareita ja ojentajataljaa. Olin niin innoissani siitä, että rintatreeni menee perille, että ei ole mitään hajua toistomääristä, menin aivan sekaisin (..3, 4, 6, 7...? 6?, 7, 9...äh!).


Treenaajan parhaat kaverit: vanha poppikone ja upouudet InEar-kuulokkeet. Aivan uusi elämys vetäistä korvatulpat korviin ja kuunnella musaa. Eipä häiritse muut äänet tai vääränlainen treenimusa salilla, eikä tartte oma musa olla niin kovalla - mikä on ihan todella hyvä asia. Näissä oli vielä oikein kunnon bassojytke, oikein yllätyin positiivisesti. Mulla on aina bassonupit oltava kaakossa, mitää sirkutusta en jaksa kuunnella :D. Saa näiden kanssa keskittyä ihan omaan tekemiseen, miettiä miltä mahtaa muiden korviin kuulostaa, kun puhisee ja vääntää, eikä itse sitä kuule. Katselee, kun toisten suut käy mua katsellessaan ja miettii, pitäisiköhän nyppäistä kuuloke korvasta....?... nää. Ei se ole tärkeää, kunhan jupisee varmaan... :D Eiks se riitä että hymyilee vastaukseksi (tai vaihtoehtoisesti irvistää, jos just sai sarjan tehtyä) ?

Ihmeellistä. Kun puuhailin kotona noiden videoiden kanssa, huomasin että nauhalta kuuluvat salin äänet - raudan kolahtelu ja juoksumaton tasainen suhina kuulostivat erittäin rentouttavilta :) Sitä alkaa olla salilla kuin kotonaan, kaipaa säännöllistä salilla käyntiä ihan henkisen hyvinvoinninkin takia. Pitäiskö nauhottaa saliääniä, niin voisi kuunnella niitä kuulokkeilla ja pistää silmät kiinni, olla olevinaan salilla ja rentoutua, vaikka ruuhkabussissa voisi toimia - ainakin noiden kuulokkeiden kanssa.... aaahh. Loistoidea! 

En tiedä, mitä teen, kun salin ovet ovat juhannuksen yli lukossa... Varasuunnitelmaa pitää viritellä, ei voi olla kahta päivää poissa salilta :D EI VOI. Ei pysty. ...mitenniin addiktoitunut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti