lauantai 11. kesäkuuta 2011

Rullaati rullaa...

Kyllä on taas mukavan lämmin, tykkään kovasti.

Eilen treenasin taas valmentajan kanssa ja hyvä, ettei piiskaa antanut kun olin jättänyt pari treeniä väliin, kun olin työmatkalla... :D Olin vaan niin naatti, etten yksinkertaisesti jaksanut, tahallani en lintsannut. Jalat sai rääkkiä neljän päivän edestä ja niiden treenaus jäi nyt suosiolla väliin. Tuli juostua maastossa oikein urakalla hyttysten syöttinä ja luovutettua verta ties kuinka paljon... kai sitä vähän jäi jäljellekin?? Sen verran uupunut olen tuosta rytistyksestä, että treenipainot tippuivat ylävartalonkin osalta. Valmentajan kanssa katsottiin taas vähän työntäviä, kun rintatreenissä edelleen on ongelmaa saada kunnolla kohdistettua rasitus nimenomaan rintalihaksen yläosaan. Ojentajille ja olkapäille tahtoo vaan mennä ja niitä ovat kasvattaneet tähän asti rintatreenit paljolti. Ilmankos on ylärinta kuopalla - surkastuneet ovat raukat. Rintojen metsästystä siis kovasti olisi tiedossa.

Päivällä kävin tekemässä vetäviä ja vatsoja. Onneksi salilla on viileää tälläkin ilmalla niin jaksaa treenata, kiitos todella hyvän ilmastoinnin. Eipä siellä montaa ihmistä kyllä näkynyt. Kohta kirmaan kyllä itsekin ulos. Ylätalja kapealla on mulle todella hyvä liike, polttaa todella paljon. Selkä on niiiiiin lempitreenattava aina vaan.

ylätalja kapea  3 x 10
ylätalja niskan taakse  3 x 10
1-käden kulmasoutu  3 x 10
pullover taljassa  3 x 12
hauiskääntö levytanko 3 x 12
selänojennus rullaamalla 3 x 20
hoover  3 x max
rutistukset 3 x max
vartalonkiertolaite 2 x 15

Jeee! Rulla oli odottelemassa postissa. Mahtavaa! Iltasella rullailen lihakset läpi ja pehmittelen kiristykset. Suosittelen tätä lihashuoltoon ehdottomasti! Voi itse suorittaa kunnon hieronnan koko vartalolle ja poistaa kiristyksiä. Vielä kun venyttelee päälle niin kyllä lihakset vaan palautuu ja tuntuu niiin ihanan rennolle. Tästä on siis kysymys:Helteistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti