perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannustreenit

No niin, vähän asiallisempaa kuvaa - hus, pumpittomat riupelot pois tämän blogin kuvista! Pattia näkösälle.

Eipä sitä tosiaan malttanut olla salilta pois tänäänkään. Työntäviä eli rintaa, olkapäitä ja ojentajia. Ohessa jälleen video - alkaa näköjään tulla ihan tavaksi :D Ei haitanne?

penkki  30kg 17,  35kg 11, 8
vinopenkki  lt 20kg 14,  kp 10kg 12,  lt 20kg 12
pystypunnerrus kp istuen  10kg 13, 10, 12
viparit  6kg 25, 20, 20 (tulipas pitkää sarjaa!)
ranskalainen lt 20kg  15, 14, 12Ehkä jonain päivänä saan tankoon penkissä hiukan enemmän painoa, nyt olen tyytyväinen siihen, että se tuntuu viimein enemmän rintalihaksissa kuin ojentajissa. Jei! Selkä vaan on niin jäykkä, ettei kummempaa kaarta saa aikaiseksi...


Hauskaa juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Johan on tytöllä hurjat olkaäpäät! Mulla on kauhee olkapääfetissi, kun omat ei tahdo oikein kasvaa... Tuosta penkistä. Onko sulla ketään katsomassa tekniikkaa? Oon itekin aika huono penkkaamaan, mut voimaa saat penkkiin helposti lisää kun laitat päkiät maahan ja saat sitä kauttaa puskettua voimaa liikkeeseen myös jalkojen kautta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jonna! :) Saisi sitä lihasta tulla vähän muuallekin, vaan kun ei. Kyllä sitä (murheenkryyni-) penkkiä on valkun kanssa katsottu... Ennen runttasinkin tangon ylös millä vaan muilla lihaksilla, mutta nyt on yritetty katsoa, että käyttäisin sitä surkastunutta rintalihasta... :D Ei auta muu kuin hioa ja hakea oikeaa tekniikkaa vaan. Kyllä se sieltä (toivottavasti) löytyy.

    VastaaPoista