keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Päevittelyä

Hyvät hyssykäiset kun teitä uusia lukijoita on taas tullut! Aivan mahtavaa saada uusia immeisiä lukemaan näitä treenijuttuja ja muita "höpinöitä" :)  Kaikki (tutut) eivät ymmärrä, miten joku (etenkään nainen) hurahtaa lihasten kasvattamiseen ja fitness kisa-hömppään ja vielä tässä iässä. Mutta ihanaa, kun te olette siellä koneen ääressä ja joskus laitatte kommenttiakin :)

Juhannus ei jäänyt "päälle", vaikka päivityksiä ei olekaan tullut. Tässä välissä on vedetty jo neljä treeniä. Nopiaan se kiertää tuo kolmijakoinen ohjelma kahdeksassa päivässä kahteen kertaan ympäri. Ja ihan mukavaa, kun nuo kaksi kertaa eivät kuitenkaan ole samanlaisia, vaan liikkeet on vähän erilaisia, painotetaan eri asioita. Tänään oli taas jalkapäivä ja yhdellä jalalla tehtiin taas valtaosa liikkeistä. Jostain kumman syystä olen alkanut tykätä myös jalkapäivistä :D. Kaipa sitä sitten tosiaan oppii nauttimaan siitäkin kivusta, vai liekö kyse vain siitä, että sen kokemiseen jollakin tavalla turtuu? Ehkä molempia. (Kyllähän se nyt tuntuu hyvälle, kun oikein vetää viimeiseen asti, vai mitä? - Kaheli!) Liikkeet on toki myös vaihtuneet ja tullut uusia kivoja liikkeitä, joista tykkään, kuten askelkyykkykävelyt. Hiki senkun noruu, kun äheltää menemään.

Eilen riemuitsin, kun ristitalja osui ja uppori ylärintaan. Juuri sinne, missä on suorastaan kuopat nykyisellään... heh. Ai ai sitä poltetta! Kylläpä olen onnellinen sinä päivänä, kun mulla on isot rintalihakset. Samaten pullover taljassa rupesi viimein menemään selkään eikä ojentajiin. Mieletöntä edistystä. Ja tänään, ehkä, tuntui kuin suorin jaloin maastaveto olisi ottanut myös takareisiin. Hiukan ainakin. Jei!

Lissee leveyttä tarvihtoo.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/30/2011

  Hei treenaatko Salon GFC:llä? Muutamien kuvien taustat näytti tutuilta, samaten sinun näköisen ihmisen oon nähnyt useampaan otteeseen kys. salilla... ja jos en ihan väärin päätellyt niin taidettiin olla treenaamassa samaan aikaan juhannussunnuntaina kun kävin vanhempien luona käymässä siellä salossa päin. :)

  tää ei nyt taas jostain syystä anna kirjautua bloggeriin, joten tää tulee kai anonyymina.

  t. Heidi

  VastaaPoista
 2. Moikka Heidi! Siellähän minä enimmäkseen - joskus siellä täällä muuallakin riippuen siitä, missä nyt satun olemaan. Olin treenailemassa silloin sunnuntaina, mutta kuten tavallista, minulla ei ole muistikuvaa, keitä muita siellä silloin oli :) Napit korvissa keskityn niin omaan treeniin, enkä ole kovin sosiaalinen. Mutta nykäisehän ensi kerran hihasta, kun satut GYMille :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/01/2011

  Minä täälä kyllä aina mielenkiinnolla lueskelen, mutta en ole osannu/älynny kirjautua mihinkään blogi juttuun tms. :P

  Treeni-intoa silti odotellessa, jotain pientä ilmassa :)

  -Miia-

  VastaaPoista
 4. Hei Miia! Mukava kuulla! :) Toki blogissa käy säännöllisesti muitakin kuin lukijoiksi kirjautuneita, yhtä hauskaa on, jos heitäkin tulee lisää. Kirjautuneiden lisääntymisen tietysti helpommin huomaa. Hienoa, jos blogini jollakinlailla sinua innostaa omissakin treeneissä! Aurinkoista kesää ja hyviä treenejä!

  VastaaPoista