lauantai 14. toukokuuta 2011

Matkan alku

Viikko vierähti siivillä. Töissäkin oli reissua ja kiirettä niin, että kotona ehti vain pyörähtää välillä nukkumassa... eikä kukaan siivonnut tyhjässä kämpässä sillävälin (kumma juttu) hujan hajan nakkelemiani tavaroita. Kyllä tuli nyt sopivaan kohtaan tämä viikonloppu, vaikka viikolla toivoin, että olisi saanut jopa yhden arkipäivän lisää, jotta olisi ehtinyt tehdä kaiken. Nyt ehtii sitten huilia ja siivota...

Valmentajan kanssa on hiottu tekniikkaa neljästi ja vielä kaksi kertaa on niitä jäljellä, sitten alkaa tositreenit. Täytyy sanoa, että kovasti tulee vinkkiä ja hyödyllistä ohjetta ja tekniikan muutosta. Menee treeni ihan eri tavalla perille ja nimenomaan juuri siihen lihakseen mitä treenataan. No, poikkeuksiakin on, kaikki liikkeet ei vaan tunnu oikeassa kohtaa. Kerrankin kuulee myös selitykset asioille, eli miksi tehdään juuri tietyllä tavalla ja juuri teitty liike tai mitä eroa joillakin liikkeillä on. 

Toistaiseksi tavoitteena pidetään ensi kevään kisoja :D. Huuuh! Mutta varmaahan se ei ole. Katsotaan nyt, miten olkapäät, ylärinta, selkä ja jalat rupeaa kehittymään, koska niihin tarvitaan lisää massaa. Tasapainoinen pitää olla.  Lisäksi tietysti haasteena rasva reisissä ja pakaroissa. Ero kireydessä ylä- ja alakropan välillä on edelleen suuri. Omasta mielestäni kiristyin ihan hyvin tänä keväänä - ainakin olen jaloista kireämpi kuin koskaan :D. Sepä onkin se haaste, kun jäljellä oleva rasva on uinunut siellä ehkä jo vuosikymmeniä... tiukassa on. Tarkoittaneeko sitten, ettei ihan parhampaan kuntoon vielä pääse ekoissa kisoissa? Mutta asialle aletaan jo nyt kuitenkin jotakin tehdä. Treenit tulevat olemaan sellaisia ainakin jossakin vaiheessa, että mm. maitohappopumppauksella poltellaan niitä rasvoja reisistä ja pakaroista pois. Maitohappo kun kuulemma polttaa rasvaa. Voin kuvitella, mitä kidustusta se tulee olemaan... Lisäksi tietysti hupenevan rasvakerroksen tilalle on saatava jotakin (=lihasta) ettei lavalla tyhjentynyt persus roiku pussina :D Todella upeeta! Hommaa siis piisaa, onneksi tässä nyt on ainakin vuosi aikaa. 

Toisinaan kyllä edelleen joskus miettii, että mihin sitä on oikein ryhtynyt ja olenko tosissaan menossa lavalle pällisteltäväksi bikineissä... Mutta ilmeisesti siinä nyt on näin käymässä. Pitkällinen ajatus on viimein lykätty eteenpäin ja se on saanut vauhtia allensa. Jos ei muuta niin ainakin näen, mihin tästä "vanhasta" kropasta vielä on ja mitä siitä saa rutistettua irti - riitti se sitten lavalle asti tai ei. Mutta toistaiseksi: kevään 2012 BF-kisat here I come!

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, kisapäätös antaa kyllä ihan uutta suuntaa ja tsemppiä tekemiseen! Oikein hyviä treenejä ja aurinkoista mieltä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Vähän vielä hirvittää, mutta eiköhän se tästä. :) Reeniä vaan. Samoin sinne mukavia treenejä!

    VastaaPoista