sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Nurinkurinpäivä

Aamulla heräsin päänsärkyyn. Kivaa. Yritin, josko se lähtisi kahvilla (kofeiinin vieroitusoireita...), mutta ei, kyllä siihen särkylääke piti napata. Lisäksi taaskaan ei oikein ruoka maistunut, mutta jotakin väkisin kuitenkin pistelin suuhun. Sitten mietin, viitsinkö lähteä treenailemaan. Ulos olisi tehnyt mieli vain kävelemään, mutta eihän tuonne sateeseen viitsi. Mikään ei oikein tuntunut huvittavan. Plää.

Salille kuitenkin vääntäydyin, mutta ilo ei kyllä ollut ylimmilään kuin havaitsin, että treenikassissa on kaksi paitaa, muttei yksiäkään housuja... Mietin jo, että pistänkö toisen paidan hameeksi, mutta kun oli jalkapäivä, ei se oikein tuntunut varteenotettavalta vaihtoehdolta - salilla varmasti kuitenkin olisi myös miespuolisia immeisiä... Hanskat tiskiin ja kotiin mököttämään? Äh. ***kele kun kerran olin salille vääntäytynyt niin joku ratkaisuhan siihen piti saada. Kauppaan siis ja uudet treenihousut matkaan.

Pääsinpä siis lopulta treenaamaan jalkoja. Ja taisin siinä rääkätä niitä sitten turhankin kovaa. Yskä kun vielä tahtoo äityä, kun hengästyy. Takareisiä seisten, etukyykkyjä, takareisiä istuen, askelkyykkykävelyä ja pohkeita istuen ja seisten. Etukyykky otti niin perhanasti juuri oikeaan paikkaan eli etureisiin, joihin saisi tulla vähän pattia. Tein sen kantapäät korokkeella ja tanko jalkojen takana. Askelkyykkykävely käsipainojen kanssa oli kyllä jo ihan tuskaa edellisten jälkeen. Silloin juuri napeista soi Apulannan Hiekka.... "Kivusta nautintoon on matkaa... pelottavan vähän... jos edes sitäkään". Hampaat irvessä sitten" nautiskelin" matkan loppuun. Vielä pohkeiden kidutusta ja siinä se oli tällä kertaa. Venyttelin ja kokeilin pilatesrullaa. Sellainen täytyykin hankkia itselle heti. Tuli meinaan sen verran hyvä olo rullaillessa lihaksiin. Selkääkin sain rullailtua, kun se vielä on vähän jumissa sairastelusta. Mahtavaa.


Sain syötyä sentään pyttipannua... Se tuntui olevan ainoa, mikä maistui tänään. Merkillistä. No, olkoon, jos kroppa on nyt sitä vailla, niin syödään sitten, vaikka en yleensä sellaisia pöperöitä syö. Josko vielä jälkkäriksi vadelmakiisseliä... Hmm. Mitäköhän keksisi loppu(känkkäränkkä)päiväksi? Joku hyvä kirja ehkä? Leffa? Katon tuijotusta ...

päivän treeni  jalat  1h15  Hr 120/kcal 384/fat 50%

2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/29/2011

  Kuullostaa ehkä samalta kuin oma jalkapäivä tänään.
  Ihan p*skaa :D
  -Milli-

  VastaaPoista
 2. Hei Milli! Harmillisia tuollaiset päivät, kun tuntuu, ettei mikään mene putkeen. Noh, seuraava päivä voi olla aina parempi - ja onkin yleensä :) Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista