sunnuntai 8. toukokuuta 2011

JuNppaa

Perjantaina kävin jumppailemassa työntäviä ihan itsekseni. Ylärintaan olisi tosiaan tarkoitus saada lihasta, kun ovat suorastaan kuopalla :D heh. Vinopenkin kanssa sitten puuhastelinkin. Lisäksi olkapäitä ja ojentajia. Oikean käden kiertäjäkalvosimessa taitaa olla kireyttä, sitä pitää alkaa venyttelemään erityisesti. Olkapää naksuu joissakin liikkeissä eikä käden asento pysy esim. ristitaljassa viimeisissä toistoissa enää oikeana vaan käsi kääntyy väkisin kyynärpää alaspäin.

Eilen jalkatreeniä. Etukyykkyjä olisi ohjelmassa, mutta enpä ole niitä aiemmin tehnyt. Kunhan päästään sinne asti valmentajan kanssa, niin eiköhän nekin saada sujumaan. Kokeilin kyllä eilen, mutta kovin paljon en painoa laittanut, kun en tiedä menikö liike kuitenkaan aivan oikein. Askelkyykkykävelyä, prässiä, takareisiä ja pohkeita tuli tehtyä. Silti eilinen ei ollut kovin rankka treeni ja lähdinkin tänään aamulla tekemään mäkivetoja, vähän vaihelua HIITiin. Sääkin on mitä mahtavin. Oikea olkapää aikoi sitten kiukutella eli joku jumi siellä nyt on.

Ensi viikolle onkin tiedossa useampi reeni valmentajan kanssa, pitää saada tekniikat käytyä läpi, että pääsee tositoimiin.

2 kommenttia:

  1. Etukyykky on aivan ihana liike :) Ja sulla on muuten sairaan upee tää blogin pohja! Miten oot saanu tehtyä siitä näin persoonallisen? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos CoreTimmix! :) Hiljalleen olen blogia viritellyt. Paljon näyttää riippuvan valitusta pohjasta, minkälaisen blogista saa. Muokkausvaihtoehdot on vähän erilaisia. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista