sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Paha saa palkkansa...

Niin tässäkin sadussa...

Eilisaamuinen HIIT spinningpyörällä meni ihan hyvin (tai sanotaanko, kuten oletinkin). Viiden minuutin lämmittelyn jälkeen vetäisin spurttia. Tarkoitus oli jaksaa täysillä sinne 30sekunnin ja 1 minuutin väliin, mieluummin lähemmäs minuuttia. Ehkä laitoin kuitenkin liikaa vastusta, jotenka 40 sekunnin kohdalla oli pakko lopettaa, hyytyminen vaan iski... kamalan huohotuksen ja maitohappojen kanssa yritin vaan sitkeästi jatkaa...Sitten sama aika eli 40 sekuntia kevyttä ja uudelleen spurtti täysillä 40s ja taas kevyttä 40s. Siinä ensimmäinen harjoitus.

Olivat aika karseita nuo täysillä spurttaamiset siihen asti, kunnes ei vaan jaksa, maitohapot alkaa jyllätä ja happi ei kulje, mutta on pakko jatkaa. Kurkkukin tuli kipeäksi, sattui niin heevatasti se huohottaminen... Olin miettinyt ennen aloitusta, että miten ihmeessä olen syömättä vielä tunnin sen jälkeen, kuten ohje oli, vaikka aloittaessa oli jo nälkä. Selvisihän tuokin. Eipä ollut enää nälkä... Puolen tunnin kuluttua kuitenkin kroppaan hiipi uskomattoman hyvä ja energinen olo, joka kesti tunti tolkulla. Tiistai-aamuna seuraava samanlainen spurtti. Aamun paino oli -8.5kg dieetin alusta. :)

päivän treeni   HIIT  40s+40s x 2 

Siitä alkoikin sitten mässyttely... Olin myöntynyt mässyttelypäivään (tai kahteen) sen kunniaksi, että alunperin dieetin piti lauantaina päättyä kolmen kuukauden jälkeen ja nyt jonkinlaisena välietappina hyvistä saavutuksista sain kaupasta raahata kotiin kaikkia niitä herkkuja, mitä oli tehnyt mieli. (Ja huomautan, että nämä eivät normaalisti mitenkään kuulu mun ruokavalioon, harvinaisia ovat tällaiset "herkut")

Jep! Moskaa. Hiilaria, hiilaria hiilaria...

Ja sentään terveellisempääkin eli kiinalaista sapuskaa. Hiilaria kuitenkin...

Olin koko päivän niin ähky, kuten tänäänkin. Nopeiden hiilarien vaikutuksen huomaa myös. Dieetillä on tähän asti ollut niin energinen ja pirteä olo tasaisesti koko päivän ihan nukkumaan menoon asti, ja uni on kuitenkin tullut heti. Nytpä vaan väsyyttää pahasti jo keskellä päivää, päikkärit tekisi mieli ottaa. Silti uni oli aika katkonaista ja sekavaa... ensin olin hullussa palikkatalossa, jossa seinät ja ovet vaihteli paikkaa ja portaikkoja oli loputtomiin, sitten tuli hirveä  putkivahinko mun kylppäriin, joka paikka täynnä vettä ja lopuksi heräsin keskellä yötä siihen, että huiskin muka kauheella vimmalla kimalaista pois mun hiusten seasta...  pöh.

Tänään lähdin salille ajatellen, että no, nytpä on sitten kai energiaa treenata ihan huipputreeni. Jep, jep. Oli niin ähky olo, närästi, eikä jaksanut vaan rautaa työntää, hyvä, että pääsi edes samaan kuin viime kerralla. Rangaistukseksi tein ylimääräiset viparit ja sain olkapäihin todella kivuliaan ja iiiisooon pumpin :D. Perkules. 

Okei, tuli mätettyä hiilariöverit. Siitäs sain sitten. Ei ole mukava olo nyt ei. Jospa tästä vielä viisastuisi, ja jättäisi suosiolla vaan ne "herkut" ensi kerran sinne kauppaan, kun palkintona on vaan huono olo, paha mieli ja edelleen hirveä kasa syömätöntä hiilaria... yök. Takaisin vähähiilariseen huutaa kroppakin. Dieetti siis jatkuu...

ristitalja (lämmittely) 15kg 1x12
penkki (20kg, 25kg, 30kg)  35kg 7, 8
vinopenkki kp  12.5kg 12, 11
ristitalja  20kg 9,  15kg 16

viparit sivulle 1 käsi  9kg 16
pystypunnerrus smith  37.5kg 10,  40kg 8+2
viparit istuen pudotussarja  7kg 16,  5kg 12,  3kg 12
viparit kyljellään maaten sivulle  6kg 15, 12
viparit sivulle  4kg 14, 20


päivän treeni  rinta, etu- ja sivuolat  1h  Hr  118/kcal 272/fat 55%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti