keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Iltarasti vol.1


Tästä se lähtee: kartta, rastimääritteet, kompassi ja emit-kortti. 

Kunnialla suoritin ensimmäisen iltarastini. Sijoituskin oli jopa 7. Rata oli kyllä todella helppo, mutta ehkä ihan hyväkin näin aluksi. Tohkeissani kylläkin juoksin pitkälle ensimmäisen rastin ohi... katsoin vain kun yksi mies lähti polulta toiseen suuntaan ja oikein tuhahdin, että eihän se tuossa vielä ole, kunnes jouduin tovin kuluttua palaamaan takaisin... Oikein väläytin kynteni, kun toisen ja kolmannen rastin välisellä osuudella kellotin nopeimman ajan :). Sen saikin juosta hiekkatietä myöten - osa rämpi metsässä jostain käsittämättömästä syystä... Neljännen ja viidennen rastin menin jopa kompassisuunnalla, kun maasto oli niin tasapaksua, eikä ollut mitään erityisiä kiinnepisteitä. Viidennen ja kuudennen rastin välisellä osuudella olin kolmanneksi nopein. Seitsemännen rastin sitten taas sössin ja rämmin risukkoista rinnettä liian alas ja ajauduin ohi rastista. Jouduin sitten palaamaan takaisin ja kiipeämään ylöspäin uudelleen. Parit sössimiset huononsivat loppuaikaa...

Hetki reitin suunnittelua ja sitten menoksi.

Ja maalikin löytyi. Matka oli 2.1km ja aika 26:11. Kyllä se metsässä juokseminen vaan on hitaampaa, mutta ah, niin mukavaa. Pari kertaa meinasin ja kerran vedinkin lipat, kun risu tarrasi kinttuun.

Kummallinen kilpailuvietti pukkasi päälle, kun kuuli takaansa risujen pauketta. Heti tuli tarve löytää se rasti ensimmäisenä ja jos mahdollista, olla paljastamatta rastin sijaintia. :) Niin tohkeissani lähdin matkaan, että sykemittarinkin käynnistelin vasta loppumatkasta. Loppuosuuden keskisyke olikin sitten 173 ja maalissa päälle 180... Saattaapi olla, että tämä jää vähän pysyväisemmäksi harrasteluksi.  Oli sen verran mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti