sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Fitness Classic kuvapläjäys

Eilen oli mahtavat kisat Helsingin Kulttuuritalolla. Kyllä sai omaan treeniinkin taas lisäpotkua siinä katsellessa. Vaikka edelleen takaraivossa kaihertaa, että mahtaako tämä vanhus enää ehtiä lavalle asti. Olisipa kymmenen vuotta nuorempi :) Lisäkiloja lihasta tarvitaan joka tapauksessa vielä eli paljon on salireeniä edessä ennen kuin voisi ajatella itsensä tuonne...

 Body fitness tulokkaiden alle 163 cm ja yli 163cm sarjat. Onnittelut rohkeille tulokkaille, hieno suoritus kaikilta! 


Lyhyen sarjan voitti Annakaisa Toveri, toinen oli Mari Järvelä, kolmas Karita Snellman, neljäs Sabrina Rivera ja viides Senja Siira. Pitkän sarjan 1. Hanna Saario, 2. Karoliina Korpi, 3. Annukka Rautiainen, 4. Merita Riitala, 5. Henna Huhtakangas sekä 6. Mirja Heinonen.
Body fitness lyhyt ja pitkäsarja.


Lyhyen sarjan voiton vei Heidi Sorsa, 2. Marie Silmäri, 3. Tiina Vaskelainen, 4. Laura Kakkonen, 5. Virpi Pallari, ja 6. Elina Nykänen. Pitkässä sarjassa 1. Anna-Mari Puranen, 2. Satu Heinonen, 3. Aino-Maija Laurila, 4. Tuulikki Kare, 5. Pia Teissala, 6. Tia Ruhanen.

Aino-Maija Laurilasta (os.Kare) kirjoitinkin aiemmin. Hänen Fitness-kirjansa on ollut hyllyssäni kaikki ne parikymmentä vuotta, kun fitness on elämantäpana minuun juustunut, vaikkei minulle kilpailumielessä kipinää ole aiemmin tosissaan syttynytkään. Hienoa nähtä hänet taas lavalla.
  

Tiina Kasvin vapaaohjelma.

 Fitsess kilpailun voitti Tiina Kasvi, toiseksi tuli Mirka Loman ja kolmanneksi Anu Kosonen.

 

Ja olihan siellä toki myös naisten classic bodybuilding sekä kehonrakennuskisa. Tietysti silmänilona myös miesten vastaavat.CBB voittaja Anna Karrila ja toinen Heidi Högel. BB voittaja Riitta Mustonen.


Lopuksi muutama kuva T-kävelysta. Siinähän on tarkoitus tehdä pose edestä ja takaa lavan keskellä ja molemmilla sivuilla. Esiintymisen pitäisi olla luontevaa ja kävelynkin sujuvaa. Poseerauksissa haetaan naisellisuutta ja rentoutta. Tässä muutamia tyylinäytteitä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti