lauantai 26. maaliskuuta 2011

Vapaata tyyliä

Dieetti alkoi siis tammikuun ensimmäinen ja lähtöpaino oli 70kg, Pituutta minulla on 170. Nyt on paino 62kg eli edelleen ihan normaalipainossa ollaan. Olin siis jo päättänyt lopettaa dieetin kolmeen kuukauteen, mutta hitusen taidan vielä jatkaa... annoin pikkusormen... haluan vielä kireämmäksi myös alakropasta. Katsotaan menenkö dieettikaloreilla vai annanko vähän löysiä syömisen suhteen (ainakin ajoittain) ja odottelen, jos se treenaamalla vaan kiristyy... kahtellaan.

Viikolla yritän räpsiä pumppikuvia treenien jälkeen :) Ihanaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ^.^!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Toivottavasti uusi ohjelma tuo myös niitä lihaksia...

  VastaaPoista
 3. Voi taivas, kyllä oot tiukaksi päässyt! Huh, ihan mahtava kunto ja kaikki kuvat :-) Ennen ja jälkeen kuvasta kyllä huomaa yläkropassakin selkeän tiukistumisen ja todella upeesti tulee nyt näkyviin pakaran muoto. Ei saatana, tulee vähän hinku itsekkin tiukistella kun näitä katsoo mutta ruoka voittaa... uskoisin :D

  VastaaPoista
 4. Ja kyllä sulla lihasta on! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Saara! Kyllä uskon nyt itsekin, että ne ylimääräiset lähtee sieltä kaikki kisaa varten, epäilys oli noista selluliiteista :) Sen varmuuden olen ainakin saanut. Noiden lihasten suhteen taitaa aina itsestä tuntua, että liian vähän niitä vielä on :D

  VastaaPoista
 6. Mua on kans mietityttänyt tuo enkä oo kyllä luottavainen tuunko mä saamaan kaikkea selluliittiä kisoja ajatellen IKINÄ pois, siellä ne on koko alakropassa olleet vaikka tiukassakin kunnossa on jossain vaiheessa käyty. Tosin vähenihän ne mutta nyt tuntuu että sitä selluliittiä on kahta kauheammin kun aiemmin... En edes viitti enää puristaa jaloista mistään kohtaa.

  VastaaPoista
 7. Niin no, ei tosiaan auta muu kuin toivoa, että loputkin lähtee... ei kai sitä vannomaan voi mennä :). Olisi kyllä ikävä, jos kisaaminen jää sitten siitä kiinni, että eivät lähteneetkään... :( voi surku ja hammasten kiristys!

  VastaaPoista