keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Remonttia...

Eilen aamupäivästä kävin jälleen hölköttelemässä lyhyen lenkin. Mahtavaa! Kyllä tuntui taas mukavalta juokseminen. Täytyy käydä lyhyitä lenkkejä vetämässä. Illatkin alkavat mukavasti valostua.

Eilen illalla salilla tapailin selkä-treeniä uusilla tekniikoilla. Painoja joutuu varmaan hakemaan ihan uudelleen. Joudan tässä loppudieetin ajan hioa tekniikkaaa kuntoon ja sitten pökköä pesään ja täyttä höyryä taas lihasenkeruuseen uusin keinoin. En niin montaa liikettä ehtinyt, kun jokaisessa tekniikkaa hiottiin. Tuo takaolat penkillä oli yllättävän haastava... 2 kiloa painoi siinä asennossa paljon ja kyllähän poltti!! Paras liike tähän mennessä takaolille.

ylätalja 30kg 15, 40kg 12, 10
alatalja 30kg 15, 12, 12
sjmv smith  40kg 8, 8,  50kg 8
takaolat penkillä kyljellään maaten 2kg  12, 12, 10

Perjantaina saan uuden ohjelman - itseasiassa eihän mulla ole ohjelmaa ollutkaan tähän asti varsinaisesti. Olen valinnut liikkeet salilla sen mukaan, miltä on tuntunut. Nyt siis saan tehtynä upouuden ohjelman, jolla pitäisi toivottavasti alkaa tulemaan parempia tuloksia. Treenit menevät muutoinkin aikalailla remonttiin. Tekniikka menee tarkkaan syyniin ja hiontaan ja muuttuu sekin, samoin liikkeet. Jakokin muuttuu hiukan, vaikka nelijakoisessa pysyykin. Mukaan tulee enemmän supereita ja muita tekniikoita... Saapa nähdä mitä kaikkea. Vihdoin löysin henkilön, joka tuntuu tietävän tarkalleen, mitä haen ja mitä sen eteen pitää tehdä. Jes! Kuuntelin silmät ymmyrkäisinä, kun hän luetteli, mihin kaikkialle mulle pitää saada lisää lihasta... en voinut kuin nyökytellä, täsmälleen oikeassa oli. En malta odottaa, että saan sen ohjelman ja hän näyttää paremmat tekniikat.

Dieettikin alkoi hiukan junnaamaan, kun päästiin lähtöpainoon... 63kg. Vielä on varaa vähän rypistää. Hiukan alkaa häämöttää jotakin lihasta jaloissa kun tarkkaan katsoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti