sunnuntai 9. tammikuuta 2011

??? otsikko hukassa

Jep. Rintaa ja ojentajaa kävin salilla kiusaamassa. Hiukan jäi mietityttämään tuo vipuvarren painomäärä... saattoipa olla liikaa siinä suhteessa, että tuntuma karkasi ehkä liikaa ojentajille. Ja kun ne väsäyttää, ei rinnassa tunnu enää mitään. Noh, huomenna nähdään, menikö mitään perille. Supereilla taas mentiin. Tuo vinopenkki oli vähän normaalia loivempi.

vipuvarsi  30kg 13,  35kg 14,  37,5kg 11, 10,  30kg 8
a. vipunostot kp vinopenkki  8kg 13, 13, 12
b. kp punnerrus  vinopenkki  10kg 11, 10, 7

a. ojentaja talja A-tanko  35kg 13, 10,  30kg 14
b. ojentajakone  27kg 15, 13, 12
ranskalainen kp  6kg 10, 11, 8

Muutamissa blogeissa on ollut juttua salilla "tuijottajista". En niihin juuri kiinnitä huomiota, mutta täytyy ihmetellä, mitä niiden päässä liikkuu. Toiset (miehet siis) tosiaan tuijottaa kaiken aikaa, joka kerta kun sinne katsoo. Eikä ne käännä päätään pois, vaan tuijottavat vaan. Koko ajan. Joka kerta niitä on vähintään yksi, yleensä useampi. Miettikö ne, että mitähän tuokin muija luulee tekevänsä, kun tuollalailla painojen kanssa vääntää? Onko se kiinnostusta? Inhoa? Kummeksuntaa? Niiden naamasta se ei selviä, eikä ne yleensä sano edes sanaakaan. Omituista joka tapauksessa. Itse en kehtaisi ketään sillä tavalla tuijottaa. Mutta, kuten sanottu, en kiinnitä heihin huomiota, vaan keskityn treeniin.

Tarkoitus oli laittaa aiheeseen liittyviä kuvia, mutta ojentaja ehti kadota jonnekin, eikä suostunut kuvattavaksi... Täytyisi joskus napsia kuvia salilla, eikä muutama tunti treenin jälkeen. Vaikka todennäköisesti tuijotus kyllä siitä lisääntyy, jos siellä alkaa kuvia räpsiä... No, täytyy tyytyä hieman suttuisiin (pahoittelen laatua) selkäkuviin ja hauikseen. :) Sain muuten niskan jostakin aivan jumiin toiselta puolelta, ei meinaa pää kääntyä... auts.

päivän treeni:  rinta, ojentaja  50min  Hr 124/kcal 289/fat 50%

4 kommenttia:

 1. Tottahan sua katsotaan kun kunto on niin hyvä :-) Ja kun teet kunnon painoilla on sekin varmaan yksi ihmetyksen aihe. Mä ihméttelen kans niitä, miten ne kehtaa tuojottaa ja luulis kaikkien tietävän ettei se vaan kuulu hyviin tapoihin. Mutta hienoa kun pystyt olla välittämättä, mä vaivaannun ja häiriinnyn liian usein niin paljon että se vaikuttaa negatiivisesti treeniini.

  Niin hei milläinen tuo vipuvarsiliike on, ajattelin vaan kun oon ruvennut kans juuri tekemään rintaa laitteessa joka sanottiin olevan vipuvarsipenkki (kun en mä itse ikinä tiedä näitä nimiä :D) ja mä laitan siihen maksimissaan 7,5kg per puoli painoa :-D niin kiinnstuin todella että onko kyse ihan erilaisista jutuista vai oonko kertakaikkiaan erityisen heikko siinä...

  VastaaPoista
 2. Hei, Saara!
  Se on David C32, decline press eli itseasiassa alaviistopunnerrus... saattaa sillä tietysti vähän olla eroa tavalliseen - et varmaan ole siis niin heikko ;). En minäkään näistä nimistä niin perillä ole. :) Itseasiassa olen merkinnyt yhteispainon, kun kerran yhtäaikaa molemmilla käsillä pusken. Eli tuossa oli siis enimmillään 18,75kg/käsi. Liikkeessä pidän kyynärpäät mahdollisimman sivuille, jotta se kohdistuu rintaan eikä ojentajiin. Kuva laitteesta on ainakin täällä:

  http://www.slingshot.fi/index/?page=tuotteet&item=333

  VastaaPoista
 3. Mä en ainakaan tiedä kun nippa nappa muutamat laitteet ja liikkeet perus HAUISKÄÄNTÖ TANGOLLA ym lisäksi ;D mutta viis nimistä! Paitsi bloggarina tietty vähän huono, samoin oon miettinyt jättäiskö kiloja mainitsematta kun kaikki jutut eroaa niin toisistaan, kahdella salilla missä käyn esim taljassa saan tehdä ihan eri kymmenillä verrattuna toisiinsa jne.

  VastaaPoista
 4. Niin se taitaa olla Saara. Laitteet on niin erilaisia, että ei oikein voi verrata omia tuloksiaan siihen, mitä toiset kirjaa itselleen (vaikka toisaalta on niitä hauska lukea). Tosiaan eri salilla itsekin saisin varmaan joihinkin laitteisiin laittaa enemmän ja joihinkin vähemmän kuin tällä salilla. Ja perustankojakin on eripainoisia. Mutta ovathan nuo itseäkin varten ylhäällä (no, onhan ne kyllä treenivihossakin). :)

  VastaaPoista