lauantai 29. tammikuuta 2011

Kevyttä pyöräilyä

Tänään hyppäsin pyörän satulaan ja ihan kevyesti ajelin tovin. Kevyttä palauttelua ja vähän sitä kaivattua aerobista. Neljäs viikko diettiiä takana ja -4 kiloa :) Oikein täytyy ihmetellä, miten se niin nakutetusti sujuu.

Sen sijaan taas on iskenyt sellainen epäilys, etten koskaan ehdi saada niin paljon lihasta, että kehtaisin lavalle mennä... Pelkään, että rasvan alta kuoriutuu vain se samainen laiha rimpula. Toisinaan tuntuu, että kuvittelen itseni lihaksekkaammaksi kuin olenkaan. Varsinkin, kun katsoo omia kuvia, joissa mielestään on niin hyvin onnistunut näyttämään varmasti lihaksikkaalta.... ei voi välttää tunnetta, että on kuin uitettu koira pörröisen turkkinsa kanssa.... Mihin ne lihakset katosivat?? Paljon tarvitaan vielä työtä tai sitten haave jää haaveeksi... Enhän minä nyt niin kauaa tosissani ole treenannut, ettei ihmeitä vielä voi odottaakaan.

päivän treeni:  spinning  40min  Hr 127/kcal 220/fat 55%

2 kommenttia:

  1. Ootko siis kilpailemassa keväällä?

    VastaaPoista
  2. En ole, en vielä tänä vuonna ainakaan uskalla kisoista haaveilla :) Selkään (ja ylävartaloon muutenkin) tarvii saada paljon enemmän lihasta. Kunhan tässä välidieettiä pidän, kun kertyi syksyllä vähän liikaa rasvakiloja. Ja haluaisin nähdä, saako noihin jalkoihin ylipäänsä minkäänlaista erottuvuutta ja mitä sillä paksun kuorrutteen alla ylipäätään on ;)

    VastaaPoista