perjantai 31. joulukuuta 2010

Vapaata tyyliä

Voi pojat, kun meinasi noutaja tulla ladulla. Se on niin kokonaisvaltaista työtä tuo vapaa tyyli, kaikki lihakset on töissä. Olin jo ihan unohtanut. Eilen kipeiksi rääkätyistä vatsalihaksista ei hirveästi apua herunut rutistukseen ylämäissä ja jotenkin jalatkin tuntui ihan pökkelöiltä. Eikä toispäiväisestä kipeät pakaratkaan riemusta kiljahdelleet... minusta puhumattakaan. Ärräpäitä olisi kuullut, onneksi oli melko hiljaista ladulla. Toisella kierroksella sentään muistin, että voihan sitä jaloillakin yrittää vähän tiheämmin suihkia, ettei ihan kaikkea työtä ylävartalolla tarvi tehdä. Huoh.

Ylämäissä tuli kyllä aina totaalinen stoppi, tamppaamiseksi meni. Viime talvena sentään pääsin ne hiihtämällä ylös. Ja mäkien jälkeen piti kyllä vielä pysähtyä vetämään henkeä. Alkumatkasta vielä säärissä poltteli, mikähän niitäkin taas riivaa... Sivulauseessa mainittakoon vielä, että luistelutilan tamppaus ei ollut ihan priimaa, suksi haukkasi välillä lunta tai sauva upposi reunalla olevaan pehmeään ... seli seli.  :) Nyt on kuitenkin hyvä olo, mutta väsynyt. Lepoa kaipaa ja lihashuoltoa.

Viime talvena olisin samassa ajassa päässyt lähes 7 kilometriä. Nyt on kertynyt 10 lisäkiloa, eikä viimeiseen puoleen vuoteen kovin montaa aerobista treeniä ole mahtunut. Siinähän tuo syy on. Äkkiä se tuntuu kunnossa. No, huomenna se alkaa...

päivän treeni:  hiihto  40min  Hr 163/kcal 343/fat 25%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti