tiistai 28. joulukuuta 2010

Lenkkeilyä

Tänään kävin taas hölköttelemässä. Oli ihan mukava juosta, vaikka selvästi ei ole enää samassa kunnossa kuin kesällä. Ei tainnut sykemittari taaskaan pysyä perässä, välillä jumiutui pitkäksi aikaa sinne 170 ja toisinaan taas näytti 40. Ei ihan uskottavaa.

Jotenkin hassua, kun ihmiset tuijottaa niin pitkään talvella juoksijoita. Oikein käännytään taaksepäin katsomaan... Onko se nyt oikeesti niin kummallista?! En kyllä ole kovin monen nähnytkään juoksevan täällä. Reititkin on vähissä, kun pyörätie on kovin lyhyt ja pitäisi juosta sitä edestakaisin... Joitakin kesäisiä hiekkateitä pääsee edelleen, mutta osa pienistä metsä- ja peltoteistä on tietysti auraamatta ja osa hiihtolatuina. Hiukan haasteellista keksiä mielekäs reitti. Kaikkien mahdollisten koukeroiden kautta kiertelemällä ja hiukan samoja reittejä ristiin rastiin menemällä saa kyllä pituutta lenkille, kun ei kuitenkaan ole halua lähteä jäisille autoteille luistelmaan. 10 asteen pinnassa oli pakkanen, eli ihan miellyttävä juoksukeli.

Jospa seuraava aerobinen loppuviikosta olisi suksien päällä :) Vaikka tuskin kovin kevyt on sekään, kun perinteisestä tyylistä en tykkää. Vain luistelu maistuu tai sitten pitää ottaa kunnon metsäsukset ja lähteä tarpomaan :D

päivän treeni  juoksu 5,4km 40min  Hr 164/kcal 348/fat 25%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti