keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Lapsi karkkikaupassa...

Kylläpä vaan oli sulkapallon pelaaminen erilaista kuin lapsena... Oli sellainen mielikuva, että se on ihan kevyttä, kunhan nyt huitoo palloa. No juu, varmaan se silloin olikin sellaista pihanurmelle viritetyn narun toimiessa verkkona... Vaan kyllä nyt riitti vauhtia ja vaaratilainteita. Varpaankynsi kipeä, toiseen käteen tulossa mustelma, kun kumautin siihen pallon sijasta ja toinen käsi kipeytymässä ihan vaan huitomisesta... Sykekin poukkoili päälle 170 välillä. Vauhtitreenin puolelle meni reilusti. En olisi uskonut, että siitä saa niinkin rankan pelin aikaiseksi. Ja hikihän lensi.

Sääntöjä ei tosiaan osattu, mutta eihän sillä väliä kunhan pallo pysyi liikkeessä :) Tosin olisi kai pitänyt varata kolme kenttää, kun sotkin välillä naapurienkin peliä lyömällä pallon viereiselle kentälle... todellinen taituri. Samalla muistin, miksi pienenä niin hermoni aina menetin... eihän siihen penteleen palloon meinannut osua, luvattoman monta kertaa löin huteja. Tai ehkä mailassa oli vikaa, se siiviläosa - huomaa ammattitermi :) - oli varmaan laitettu väärään kohtaan, liian kauas. jep jep. Välillä lähti kyllä niin äkäisiä lyöntejä, että kiinnostus lajiin heräsi.

Todettiin (taas) että olisipa kiva tätä pelata useammin. Saas nähdä jääkö se taas siihen sarjaan, mistä innostuu, mutta kohta huomaa ajan puutteen takia (kun kaikkea ei vaan ehdi) että jäipä taas tuokin hetken huumaksi.

Olin varautunut kevyeen peliin, joten salikamppeet oli myös mukana. Kaverin kanssa sinne kuitenkin pelin jälkeen urheasti suunnattiin. En ollut siellä salilla aiemmin käynyt, joten alkuun oli hieman sama olo kuin lapsella karkkikaupassa tai Linnanmäellä... juoksujalkaa laitteelta toiselle. Oli sellaisia laitteita, joita omalla salilla ei ole ja niitä piti rientää testaamaan. Treenissä tulikin sitten koko ylä vartalo käytyä läpi, enkä tullut kirjanneeksi mitä liikkeitä tein.

Loppujen lopuksi jouduin kuitenkin toteamaan, että oma sali paras sali. Vaikka siellä oli pari helmeä (takaolkapäälaite ja erilainen rintapunnerruslaite sekä alaviisto punnerruspenkki) yleisesti ottaen laitteet (joiden merkkiä en muista) oli mitoitettu miehille, eikä niissä ollut kylliksi säätövaraa, jos ollenkaan. Liikeet jäi vajaiksi tai oli hankala tehdä. Onneksi oli jokunen Davidinkin laite ja muutama levy vaappuvassa telineessä sekä käsipainoja ja taljat, jotta sai hyvän treenin aikaiseksi.

Nyt on naatti olo, kyllä uni tulee tänä yönä heti, kun päänsä tyynyyn painaa.

Päivän treeni  sulkapallo  50min  Hr 152/kcal 359/fat 35%
                        ylävartalo  50min  Hr 136/kcal 333/fat 45% 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti