tiistai 9. marraskuuta 2010

Lumbago

No juu. Oikein hyvin kyllä meni rintatreeni perille. Tuli muikean kipeäksi rintalihakset, ojentajat ei niinkään. Eli ilmeisesti se sitten meni kuitenkin ihan oikeaan osoitteeseen, vaikka ei poltellutkaan erityisemmin treenatessa. Hyvä juttu sitten. Jatketaan entiseen malliin, kaipa se sitten tuottaa tulosta sekin.

Eilen sävähti alaselkään illalla kyllä ikävä noidannuoli eli jokin lihas siellä nyt on itsepäisesti krampissa koko ajan. Ei ollut oikein miellyttävää istua koko päivää töissä, kun hyvää asentoa ei löydy millään. Ja ylös noustessa kestää hetken, ennen kuin pääsee vääntäytymään suoraksi ja sama kävelyn kanssa. Tovi menee ennen kuin se sujuu kivutta. Mutta kävely tuntuu olevan ainoa, mikä kuitenkin helpottaa. Jatkuva liikkeessä pysyminen. Mutta kun on istumatyö, niin täytyy vaan jaloitella usein.

Buranaa menee ja illalla otan vielä relaksantin, toivottavasti se jo huomenna olisi parempi. Puuhastella pitäisi, että se sitten avautuisi hiljalleen. Salille meinasin siis mennä huomenna, oli miten oli. Katsotaan mitä liikkeitä pystyn tekemään. Edelleenkään ei taida jalkapäivää tulla, eikä kyllä oikein selkääkään. Hauis ja olkapäät luulisi onnistuvan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti