maanantai 2. elokuuta 2010

Yllättäen... salilla taas

Eihän sieltä osaa enää pois ollakaan. Lepopäivä piti olla, mutta alkuiltapäivästä alkoi himottaa niin kovin, että oli pakko lähteä. On tässä lepopäiviäkin tulossa...

Rintaa siis vuorossa ja paremmin vipuvarressa sain tosiaan tuntumaa, taidan silti ensi kerran tehdä pienemmillä painoilla tuon viimeisen sarjan. Vinopenkissä on edelleen vähän hakemista, mutta kyllä se siitä :) Oli todella hyvä vihje treenata olkapäät seuraavaksi. Ja sainkin takaolkapäihin uskomattomannäköisen pumpin aikaiseksi. Jees! Mainio liike tuo ristitalja penkillä. Ojentajiin tosiaan jaksoi keskittyä vielä lopputreenistä ja tein kaksi herkullista liikettä, ne jotka eniten tuntuvat. Naru on aivan mahtavav liike, se tosiaan tuntuu ihan eritavalla kuin kapulalla tehtynä ja siksipä painoakin pitää olla vähemmän.... :D Eikä taida ranne edelleenkään ääriasentoihin suostua, pitää olla tuo "hammer", jonka narulla saa otettua. Tosin, en ole testaillut viimeaikoina, joko ranne kestäisi, toipukoon nyt rauhassa.

Aivan mahtava reeni, kyllä tykkään!! Ehkä pystypunnerrukseen voisi ensi kerran keksiä vaihtelua, on tullut vähän liikaa jurnutettua tuota samaa käsipainoilla. Vaihtelu on hyväksi.

vipuvarsi  20kg (tällä sitä pumppausta, toistoja en laskenut),  30kg 12,  40kg 8
vinopenkki kp  10kg, 12.5kg 10, 8
pystypunnerrus kp  10kg 10, 10, 9
takaolat maaten taljassa 10kg 12, 10, 8
ranskalainen kp 12,  7kg 10, 8kg 6  pb - tässä päästiin taas eteenpäin :)
ojentajat narulla taljassa  20kg 12,  25kg 10, 9


Päivän treeni rinta-olkapäät-ojentajat  1h  Hr  112/kcal 240/fat 60 %

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti