lauantai 31. heinäkuuta 2010

Lauantaispinning

Yritän pitää ainakin yllä tätä perinteistä lauantaiaamun spinniä, kun kerran lenkille ei pääse. Peruskuntoalueella oli tarkoitus pysyä ja pysyihän tuo niukin naukin. :) Jälleen alku tuntui tahmaiselta, mutta kyllä taas kropan lämmettyä oli meno ihanaa. Kohtuullisen rauhallista tasaista pätkää erilaisilla hermotuksilla (pakarat, takareidet, etureidet) höystettynä ja hölkkää, menomusana tuttuja ja turvallisia kasareita (Modern Talking, Culture Club, Dr.Alban) sekä uudempaa (Waldo, Inna, Tom Boxer, Basshunter).

Puolivälissä sattui kyllä osumaan kohdalle myös navakka tuuli ;) ja lopussa eksyin väkisin reitille, jossa oli kova ylämäki, jota mentiin sitten istuen sekä vastatuulessa seisten ja syke käväisi 174:ssä. En voinut mitenkään välttää, kun tuli himo rutistaa vähän kovempaakin. :)

On muuten elimistö jo tottunut siihen, että ruokaa tulee enemmän ja 2-3 tunnin välein - tulee nimittäin nälkä 2-3 tunnin välein. Eipä ennen tullut ihan niin usein. Eikä syöminenkään enää tunnu ahtamiselta. Saattaa tietysti vaikuttaa sekin, että helteet hellittivät. Virtaa tuntuu piisaavan muutenkin enemmän. Ihanan vilpoisia ilmoja ja tuulia!

Nauttikaa ihanasta viikonlopusta! :)

Päivän treeni  spinning  55min  Hr 141/kcal 350/fat 45%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti