sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Smooth going

Perinteinen sunnuntain pitkä tasavauhtinen lenkki. Kyllä sai taas paimentaa itseään, kun koko ajan jalat meinaisivat viedä kovempaa kuin oli tarkoitus. Tavoitteena siis pitää syke 150 tienoilla. Juoksu rullasi ja oli suorastaan nautinnollista. Tosin oikea päkiä alkoi jostakin syystä kiukutella... täytyy seurata tilannetta. Muutoin puolimaratonin jälkeen aavistuksen on paikallaan olon jälkeen tuntuneet akillekset ihan kantapään alaosasta hetken kireiltä liikkeelle lähtiessä. Juostessa ne eivät vaivaa. Samoin kuulostelen vasenta säärtä, jota siis koko viime vuoden kiusasi penikka. Ei taida vanhan kroppa pysyä vauhdissa mukana, kun mieli innostuu ;) Mutta minähän en luovuta. Hetkeksi voi rauhoittaa tarvittaessa, mutta sitten taas mennään.

Lenkin jälkeen maistui sopivan kirpakka smoothie. Itse en aineksia kyllä mitannut, mutta hyvää tulee kun sinnepäin tekee.

mansikka-puolukka-smoothie

kourallinen isoja mansikoita
1,5 dl puolukoita
1,5 dl rasvatonta maitorahkaa
3 dl rasvatonta, maustamatonta jogurttia
sokeria/makeutusainetta maun mukaan eli tässä tapauksessa hyvin vähänNyt nauttimaan juuri palanneesta kesästä. Ihana aurinko taas lämmittää.

Päivän treeni:  juoksu (TV)  10,8km  1h15min  Hr 154/kcal 562/fat 35%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti