keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Tekniikkaa...

...eli tuskaa. Vuorossa oli maksimikestävyysharjoitus, tällä kertaa ylämäkivetoina. Viiden kilometrin lenkillä juostaan kaikki ylämäet (4 kpl) lähes täysillä, lisäksi oli yksi suora vastatuuleen lähes täysillä. Sattui sopivasti navakka vastatuuli tälle päivälle ja tuolle lenkkiosuudelle. Sykemittaristani ei näe, miten korkealla syke on käynyt, mutta ainankin se oli 185, kun kerran satuin katsomaan. Anaerobisen puolella siis tuhdisti, mikä on tämän harjoituksen tavoite. Tarkoituksena nostaa elimistön maitohaponsietokykyä ja parantaa hapenottokykyä.

Tämä on kyllä inhottavin treeni, mitä tiedän. Ihmeellistä kyllä, jaloista irtosi ihan helposti kunnon vauhti eilisen salitreeninkin jälkeen. Keuhkot ne oli kovilla... oikein sai kiskoa henkeä spurtin jälkeen pitkän aikaa. Niinpä eteneminen muuten olikin lähes hiipimistä, loppuaikakin enemmän kuin tasavauhtisella vitosella.

Eikä ole kalorinkulutuksessa tekniikkaharjoituksessa kehumista, mutta tavoitteenahan onkin hioa juoksua ja sitä kautta pidentää lenkkejä, nostaa vauhtia ja kulutusta. Jos oli treeni tuskaa, niin nyt on kyllä sen paras osuus. Venyttelyn jälkeen kroppaan hiipii mukava hyvän olon tunne. Lisäksi uunissa valmistuu gourmet-ateria eli valmis juustokermaperuna-pakaste, johon ynnään tonnikalaa. :) Rasvaakaan siinä ei ole kuin yllättävät 3,5g/100g.

Päivän treeni: juoksu (MK), 5km   Hr 164/kcal 276/ fat 25% 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti