torstai 27. toukokuuta 2010

Lepopäivä

...eli spinnipyörästä haaveilu -päivä :) Väsähdin iltapäivällä ihan totaalisesti, joten tänään aikaisin nukkumaan ja pitkät unet (mitäs pitää valvoa liian myöhään).

Olen yrittänyt metsästää hyvää pyörää, mutta niitä on todella vaikea löytää. Sesonki taitaa alkaa vasta syksyllä, joten missään ei niitä oikein ole esillä. Mitään HobbyHall/Anttila tarjontaa on turha katsoa. Kunnon peli sen pitää olla, että myös toimii ja tulee varmasti käytettyä. Sen verran pääsin testaamaan Sportop CB8500 ja Bodybike Classic Supremeä, että alkoi epäilyttää, ettei pyörä sittenkään voi olla hihnavetoinen. Se kun vähän tuppasi fuskaamaan eli pyöritys ei ollut tasaista - etenkin suurella vastuksella sen huomaa. Ominaisuus, joka varmasti alkaa ärsyttää. Siispä ketjumalli. Ja mikäpä sen tutumpi ja turvallisempi kuin salillakin olevat aidot ja alkuperäiset Star Trac Spinner-pyörät. Ketjuvetoinen tietysti pitää enemmän ääntä, mutta musiikkiahan siinä samalla kuunnellaan, joten mitä se hyrinä haittaa.


Maahantuojalta siis tällaista kyselemään, toivottavasti hinta jollakin mallilla napsahtaa kohdalleen. Ei malta odottaa. Varasimpa paikan kevään viimeiselle lauantaiaamun spinningtunnillekin. Ne ovat olleet todella mukavia viikonlopun vauhdikkaita aloittajia. Kesäksi ne loppuvat, mutta toivottavasti eivät minulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti