torstai 13. toukokuuta 2010

Juoksuharjoitus

Tänään oli juoksun vuoro. Olin päättänyt yrittää vauhtivetoja eli VK lenkkiä. Kuten arvasin, vaikeaa oli. Vedin alussa hyvillä voimilla varmaan liian lujaa ja siihempä se vauhteilu melkein jäikin. Silloin tällöin yritin kiristää tahtia. Täytyy siis vähän kehitellä tätä harjoitusta vielä.

Lisäksi vastuksena oli ensimmäinen lämmin ilma ja siihen tottumattomana liikaa vaatetusta yllä :(. Vielä alkumatka meni surkean juomavyön kanssa vempuloidessa, kun se pyrki nousemaan, kiertymään eteen ja heitti lopulta pullon maahan. Niinpä juoksin tyhjä vyö vyötäisillä ja pullot kädessä... Katselin netistä toisenlaista vyötä tai muuta systeemiä, mutta mistä niistä taas tietää, miten toimivat?

Sain kuitenkin juostua 8,5 km. Olisi ollut haluja jatkaa, mutta kuitenkin tuo normaalia kireämpi tahti veti kuitiksi. Huomenna haaveilen juoksevani oikein pitkän lenkin, hidasta vauhtia. Katsotaan miten pitkä lenkistä tulee. Selvästi huomaan, verrattuna edellisiin vuosiin, että salitreeni on tuonut jalkoihin potkua. Ei jää jaloista kiinni lenkin vauhti tai pituus. Nyt on kehitettävä muita osa-alueita.


Päivän treeni: juoksu (VK) Hr 166/ kcal 483/ fat 25%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti